tiistai 7. elokuuta 2012

Touch the sky.

En tiiä miksi viime viikko oli jotenki aivan valtavan raskas, mutta en tosiaan jaksanu tehä alakuviikosta juuri mitään muuta ko vaan maata. Töissä oli ihan mahoton olo aina, vitutti ko pientä oravaa jonka käpy on jäässä ja välillä tuntu ettei vaan oikiasti jaksa yhtään mitään. Ehkä minä oon vaan niin tyhymä ko teen niitä hommia niin tosissani, ohan se monesti todistettu, että vähemmälläki pärjäis, muttako. Minusta hommat vaan aina hoijetaan asiallisesti. En tiiä. Ehkä minä vaan alan olla vähän liian vanaha kunnan kesätöihin. Kaikin puolin oli huono viikko ja jotenki niin kiristi päässä ja ahisti, että piti ottaa loppuviikosta pari päivää vapaata töistä ja lähtiä käymään pikku reissu Rovaniemellä, ihan vaan olemassa ja rentoutumassa. 

Käytiin vähän ajelemassa

Komia kuutamo

Vähän erilainen puoli Rovaniemestä

Leikkautin etuhiukset tädillä, kävin vähän kaupungilla ostoksilla ja tsillailemassa, kiikuin Syväsenvaaran päälle, moikkasin muutamaan otteeseen Solskia ja Siiliä ja ihan vaan olin, söin hyvin ja saunoin. Tein kirpparilta pari löytöä, kivan kynähameen ja punaisen oloasun, ja löysin alesta itelleni punaiset lököhousut sekä punaisen mekon. Joo, olin jotenki tosi fiiliksissä punaisesta. Jäi harmittamaan ko kauppaan jäi punaset pillihousut, jotka ei olis maksaneet ko viistoista euroa, mutta valitettavasti niitten vetoketju oli ihan surkia.

Rovaniemen huipulla



Loistava tulevaisuus häikäsee ja tukka huonosti, huipulla tuulee
Helepotti kummasti olla vähän jossaki muualla ko kotona ja ottaa etäisyyttä arkirutiineihin ja siihen peruselämään mitä oon koko kesän vääntäny. Samalla reissulla kuvasin myös pakolliset Rovaniemen nähtävyyet ja otettiin vähän lesoja kuvia Arspalle autosta. Tai no, lesoja ja lesoja, meikäläisellä on omanlaisensa visio siitä miten haluaisin kuvata kivannäköisiä autoja ja mielestäni onnistuin toteuttamaan sitä visiotani näitten kohalla ihan kohtuullisesti. Vaikka ave ei mikään älyttömän erikoinen auto olekaan. Ja sehän ei tietenkään ole mikään salaisuus, että meikäläisellä kiinnostaapi noista japanilaisista yleisesti enemmän nuot mitsut ko toyotat. :) Mutta enivei, ihan hienoja kuvia tuli! Kiitsa Arspalle, autojen kuvaaminen on aina kivaa (vaikka se kysyyki auton omistajalta hieman hermoja ja kärsivällisyyttä. :D) Mielelläni ottaisin kuvia muistaki autoista, jos joku haluaa olettaa oikeen urakalla niin ei muutako viestiä vaan mulle tulemaan. :)





Selekiästi kaipaisin elämääni jotaki uutta sisältöä ja vähän erilaisia asioita, ko mitä se nyt piettää sisällään. Oon alakanu tykkäillä Rovaniemestäki taas palijon enemmän. Kaipailisin sinne kyllä melekeen takaisin, varsinki nyt ko Solski ja Sirpa on siellä. Net ois kyllä mainiota vastapainoa opiskelulle, harmi vaan että meikäläisen omat on Oulussa. Rollo tuntuu nykyään ihan erilailla tutulta ja omalta kaupungilta, siinä missä Oulu on vielä aika vieras paikka. 

Mutta jep, seuraavaksi vielä net Rovaniemen pakolliset nähtävyyet valokuvattuna, eli toisin sanoen kirkko ja Jätkänkynttilän silta. 




Briefly in English: Photos from Rovaniemi. Had a little trip there last week. Rovaniemi is a very lovely city.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti