tiistai 28. elokuuta 2012

Led my men to victory.

Heippa kaikille. 

Lauantain sotareissu Posiolle meni enemmän ko hyvin. Oli ihan mahtavaa, suosittelen värikuulasodan kokeilemista kaikille, joilla on vähänki viettiä mettässä rymyämiseen ja ryömimiseen, eikä pikku mustelmat tai märät vaatteet ja kengät sekä muurahaiskeossa makaaminen haittaa. Oli kaiken kaikkiaan hieno porukka ja hyvä meininki, eikä haitannu yhtään, vaikka periaatteessa olinki ihan keltanokka tuon sotimishomman kans enkä ees tuntenu etukäteen porukasta oikiastaan ketään muuta ko Leenan. :-----D Nimet unohtu autuaallisesti ja muutenki, mutta mukavaa oli! 

Ees seuraavan päivän jumalaton jumi koko ropissa ja jäätävä hedari sekä muut lieveilimiöt ei haitannu... Tähän oli hyvä päättää kesälomakausi! Iso käsi ja kiitos, että sain olla matkassa. :) 

Valitettavasti mitään julukasukeleposta kuvamateriaalia reissusta ei ole, vaikka mulla onki pari muikiaa otosta Leenan naamasta, mutta ihan teijän mielentervey'en takia taijan jättää net julukasematta. 

Sen sijaan voisin mennä asiasta nakkimakkaraan (tai no, sotimisteema pysyy aika lähellä) ja todeta, että en ole tainnu muistaa hehkuttaa tätä:
Kaikille joitten näkö ja lukutaito ei riitä, niin tämähän on siis lippu Sabatonin Oulun keikalle. Marraskuuta ootellessa! Yhtenä lauantaina otti niin palijon päähän, että menin ja varasin lipun ja kävin sitten sen lunastamassaki. Onpahan jotaki mukavaa taas tiiossa. Sabaton on kyllä tällä hetkellä yksi meikäläisen suurista lemppareista tuolla raskaan musiikin rintamalla. 

Mutta joo, nyt pidemmittä raadeitta siirryn pakkaamispuuhiin, pitäisi tosiaan ottaa se ouluuntuminen operaatioksi. Katellaan!

Briefly in English:  I'm going to watch Sabaton at November! Super.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti