maanantai 6. elokuuta 2012

I just met you and this is crazy.

Anteeksi tämä hilijaisuus, olen ollu väsyny, kiireinen, stressaantunu ja kaikkia siltä väliltä. Työt painaa niskassa ja oli sen verran  kuormittunu olo, että piti ottaa hetkeksi etäisyyttä ja lähtiä käymään reissussa ja vaan rentoutua. Ja viikonloppuna touhusin kaikkea rentouttavaa ja kivaa, kuten kävin uimassa, paistoin muurikkalättyjä, ongin ja söin hyvin. Ja kävin kuutamouinnillaki!

Mutta nyt olen takaisin koneen äärellä ja toivottavasti näin uuen viikon kunniaksi vähän energisempänä.

Tässä tulee pieni kuvapläjäys, joka on ollu rästissä jo pitemmän aikaa. Käytiin nimittäin taannoin Solskin kanssa kiertämässä Oulangan kanjonin päiväreitti ja sen päälle vielä tulistelemassa Salmijoen kurulla. Mukavia paikkoja ja komiat maisemat, jos tännepäin eksyttä niin suosittelen ehottomasti käymään. Alun perin suunniteltiin, että käyään kiertämässä pieni Karhunkierros, mutta päätettiin säästää se sittenki syksymmäksi.

Mutta, pidemmittä puheitta niihin kuviin:




Ensimmäiset tulistelu- ja taukomahollisuuet olisi olleet Kirkasvetisen lammen (?) rannalla, mutta eihän meillä siinä vaiheessa vielä ollu ees näläkä tai mitään, joten jatkoimma matkaa. Kavereita oli myös koko ajan sen verran palijon, että valokuvat piti ottaa suurin piirtein juosten. :-----D





Kuvissa on värit ja tarkennukset vähän vaihtelevalla laadulla, pahoitteluni siitä. Sääskien kans ei palijoa joutanu eikä kiinnostanu jäähä säätelemään asetuksia tai tiiraamaan lopputuloksia. Kesken reissun meijät yllätti myös pieni vesisaje.



Perspahka! :-------D


Seuraavat kuvat onki sitten Salamijoen kurusta. Siellä tyydyttiin lähinnä keittämään nokipannukahavit ja paistelemaan makkaraa.




Komeita paikkoja molemmat, ei voi muuta sanoa. Tykkään aivan valtavan palijon molemmista. Meikäläisen valokuvat ei kyllä kerro niistä palijon mitään, vaan net täytyis kyllä ehottomasti kokia ihan itte. 

Mutta jep, nytpä minä lähen suunnittelemaan marjastusta ja sienestystä. Olin aikonu lähtiä tänään töitten jäläkeen vähän mettään ettimään aarteita, mutta yllättäen töitten jäläkeen päätti alakaa aivan mahoton vesisaje. Toisaalta ihan hyvä, tulinpa istuneeksi tähän koneen äärelle ja sain tänneki jotain elämää aikaseksi! Oon kyllä ollu hirviän huono näitten kirjottelujuttujen ja kuvien kans viime aikoina, mutta lupaan yrittää parantaa tapani. 

Briefly in English: Landscapes from Salla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti