lauantai 28. heinäkuuta 2012

Voisinks mä olla sulle, olla se tunne.

Lauantaiaamupäivää kaikille! Aattelin, että pitää yrittää huuella ees jotain tännekin välillä, vaikka tietokoneen hankinta onki vielä vähän prosessissa ja tiedostojen pelastaminen edesmenneeltä vaiheessa. Eilen oli tarkotus kertoa hirvipitsalla herkuttelusta, mutta jotenki kummassa unohin koko asian ko aloin syömään sitä pitsaa. :)

Siispä tässä ihastuttava kuva minusta ikuistettuna mamman mahtavalla koneen webbikameralla! Koira herätti meikät tänään seittemältä (se niistä vapaapäivän pitkistä aamu-unista) ja käytyäni sen kans pihalla ja hakemassa Lapin Kansan päätin kaheksalta ruveta kahavin keittoon. Oonki tässä kerenny tälle aamulle tsillailla aamiaispöyässä ja lukia Lapparia, selata viime viikon Annan sohovalla maaten ja syventyä Irvingin Sirkuksen poikaan ko koira nukkuu jaloissa. Ja kaikki tämä ihanassa hilijaisuuessa yöpaita päällä ja villasukat jalassa, ko aurinko kurkkii sisään ikkunoista.

Meisi tykkää. Tämä on kyllä melekeen täydellistä, vaikka ei ihan kuitenkaan.

Nyt mulla on kasvonaamio naamassa (kuten tuosta kuvasta erittäin huonosti näkyy!) ja mietin että jos tekasis jalakakylyvynki vielä. Viikonloppua arvostaa ihan eri tavalla ko on viikon töissä. Vaikka oonki ollu käsittämättömän väsyny ja vittuuntunu koko viikon. Eilenki menin kymmenen jäläkeen jo nukkumaan. Ja työtki on vähän perseestä, ehkä minä oon vaan vähän liian vanaha jo. Mutta köyhä opiskelija ei voi valittaa. Tosin olen miettiny kyllä, että minkä helevetin takia meikän pitää aina vääntää niin tosissaan, ko vähemmälläki pärjäis. Vituttaa tehä kaikki aina niin kunnolla. Saman palakan siitä saa vaan ko muutki.

Mutta jepa, meisi haukkaa ehkä vähän sitä eilistä pitsaa ja lähtee sitten tekemään jalakakylyvyn ja valamistautumaan tähän aurinkoiselta näyttävään päivään. Vaikka mitään erikoista ei tapahtuiskaan. 

Ihanaa lauantaita kaikille, toivottavasti aurinko paistaa ja on syytä hymyillä. Tai ootta syypää jonku hymyyn. Täällä vaan sitä aurinkoa, mutta näillä mennään!

Briefly in English: Lovely Saturday morning! I don't have to be anywhere, the sun is shining and it's easy just do nothing. Reading book at sofa and sipping some coffee. I like! I wish happy and sunny day for everyone! Let's hope that today has many reasons for a smile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti