tiistai 3. heinäkuuta 2012

En voi tarjota lohtua, sillä olen vain ihminen.

Meikäläisen elämä on tällä hetkellä ja näin kesäloman keskellä aikamoisen tylsää, joten palijoa mitään kertomisen arvosta ei oikeen löy'y. Tänään en oikiastaan ole teheny yhtään mitään muuta, paitsi reenannu pitkästä aikaa. 

Huomenna siivoan ehkä auton, jos sää sallii ja yritän kovasti saaha aamulla aikaseksi juoksulenkin. Ei siis mitään elämää suurempaa. Siksi aattelinki ilimottaa, että elekää ihimetelkö, mikäli tänne laskeutuu jonkin sortin hilijasuus. Se kertoo vaan siitä, että ei ole tapahtunut mitään kirjottamisen arvosta. 

Kirjottaminen muutenki tökkii vähän nyt, joten aattelin tämänki suhteen ottaa hetken kesälomaa. Kirjotan, jos siltä tuntuu ja jotain mielenkiintosta ilimaantuu, mutta en ota asiasta mitään paineita nyt. Oon muutenki vakaasti sitä mieltä, että kellään tuskin kiinnostaa lukia niitä "tänäänkään en teheny yhtään mitään järkevää" juttuja pitemmän päälle. No, niinkö nyt kiinnostaisi lukia meikäläisen juttuja muutenkaan, mutta. :------D

Toivotaan siis aurinkoisia kelejä ja nähellään taas! 

Briefly in English: I'm going to take some rest from writing this blog, because right now I'm my life doesn't happen almost anything (yes, very interesting summer holiday indeed...) I'll write, if something interesting comes up, but I'm not going to take any stress about this blog right now. So, I wish sunny and warm days to everyone and see ya soon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti