perjantai 29. kesäkuuta 2012

Olen matkalla Alabamaan.

Terkkuja reissusta alias Oulusesta, ollaan tuon akan kans vähän matkailemassa muailmalla. Autoilu sujui hyvin, ei tullu paha olo, ehkä siksi että mamma nakkasi mulle semmosen tabun ennen reissuun lähtöä ja muutenkin meni ihan kivasti, vaikka meinasinki Taivalkoskella luulla, että nyt net perkele jättää meikäläisen tänne jumalan selän taakse ja piti järjestää pienoinen hepuli siinä ABC:n pihalla.

Alappilassa sain ihan kauhian hepulin ko siinä vilisi ihimistä ees ja taas eikä ees ollu nurmikkoa missään, mihin ois voinu kusasta, rakennustyömaata vaan ja hiekkaa. Täällä emännän huudeilla kolusin eka kämpän joka nurkan ja kulumauksen, vaikka ei tässä kyllä kovin montaa neliötä ollu tutkittavana. Ihan kait se on hyvällä maulla tämän sisustanu, sohovalla ja sängyllä on hyvä kölliä ja parvekkeella mukava vilivotella aina välillä. En oo ees jaksanu vaivautua haukkumaan kertaakaan, vaikka kaikenlaisia ihimeellisiä ääniä sitä täällä kaupungissa kuuluu.

Tuo akka se aina pakottaa ottamaan näitä kuvia, ehän minä muuten muttako erehyin vähän sylykkyyn!
Ulukona maistelin vähän kaikkia, vaikka koitti tuo emäntä muka kovasti kieltää. Merkkailin oman reviirini, heti alakuun koko tämän meijän talon ympäriinsä. Emäntä joutu liikuttamaan tuota ahteriaan kahteen kertaan, ko en ollu ekalla ulukoilulla ihan tyytyväinen. Se on parempi tehä heti seleväksi kaikille tämän seu'un uroksille ja nartuille, että kuka täällä oikeen määrää. 

Ruokaaki kiskoin hyvällä maulla nassuun, johan sitä kerkes näläkä tullaki. Oonpa minä vähän kerenny rassata tuon emännän hermojaki jo, sillä oli täällä semmosia vastuttamattoman ihania tyynyjä revittäväksi ja riepoteltavaksi, palijon kivempia ko nuot meikäläisen omat lelut. Mutta nyt meikäläinen alakaa kyllä olla niin väsyny, että ryömimpä tuonne keskelle tyynykasaa ottamaan vähän lepiä, että jaksaa taas huomenna hillua oikeen urakalla. Kävin minä vähän tuossa mamman kainalossaki, mutta ei net isot miehet kovin kauaa kehtaa akkoja kaulailla. 

Maukkaita luun kuvia ja kauniita unia!

Briefly in English: Hi, I'm Ukko and having a trip to Oulu for the first time of my life!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti