tiistai 5. kesäkuuta 2012

How does it feel to be alive?

Eli samma på finska, hengissä ollaan ja Hesasta selevitty koto-Sallan maaperälle. Eihän se ottanukaan ko nätit 12 tuntia... Melekosta perseenkuluttamista, etten sanoisi. Mutta ohan mulla meleko iso pylly, niin kärsii sitä kait vähäsen kuluttaaki!

Lyhyestä virsi kaunis, lässytän vieläki niinkö joku eteläsuomalainen pissis, reissu oli ihan mahtava ja Metallica vaan niin <3, mutta ko huomenna soi kello 5.30 ja meisiä kuttuu Naruska, sekä kämppä, seikkaperäiset jorinat meikäläisen toilailuista maamme pääkaupungissa saavat jäähä oottamaan viikonloppua. Juttua kyllä riittäisi, ja riittääkin, kunhan pääsen tähän tekniikan pariin taas. Ajatuksia herättävä reissu.

Mutta tosiaan, palataan viikonloppuna, huomenna siis paluu tulevaisuuteen eiku todellisuuteen ja suuntana Naruskan takamaat. Ei nettiä, telekkaria, puhelinyhteyksiä tai muutakaan turhaa. Sen sijaan iso kämppä, hiljaisuus ja luonto, sekä tuhottomasti aikaa ajatella. Sounds good, mulla onki taas enemmän ko palijon kaikenlaista mietittävää. 

Vaikka joskus oon kyllä sitä mieltä, että vielä joku kerta ajattelen aivot ulos korvistani.

Briefly in English: I'm alive and well! I'll write something real as soon as possible.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti