torstai 21. kesäkuuta 2012

Are you tryin' to piss me off?

Elämä iliman vittuilua on ko pitsatorstai iliman pitsaa. 

Oon tässä kuluneen vajaan vuojen aikana luonu muutaman uuen ihimissuhteen, jota leimaa erityisesti rakastava vittuilu ja pään aukominen puolin ja toisin. Mistä se vittuilun vaikutus oikeen kumpuaa?

Meikäläisen kanssa ei pärjää, jos ei ymmärrä vittuilun päälle. Minä olen nimittäin meleko kova vittuilemaan. En ehkä pahimmasta päästä, tunnen taitavampia ja suurempiakin vittuilijoita, mutta aikamoinen vittuilija kuitenkin. Ja jossain määrin oletan kyllä vastapeluriltakin taitoa pistää sanoja peräkkäin taidokkaassa järjestyksessä. Osaan toki (tai ainaki kuvittelen ja toivon osaavani) kommunikoida iliman vittuilua, enkä todellakaan oleta, että kaikki ihimissuhteeni tämän pallon päällä nojaisivat siihen, mutta aika perimmäinen tarve meikäläisellä siihen kuitenkin on.

Mutta mikä siinä sitten on? Miksi pitää vittuilla? Pohojimmiltaanhan sitä luulis, että on ihimisenä ihan perseestä, jos pitää aukoa toiselle päätä. Että vaan loukkaa toista. Ja joo, minut on varmasti monesti ymmärretty ihan väärin sen takia, että tapanani on ilimaista asioita hieman vittumaiseen sävyyn. Eniten se hajottaa ihimisiä, jotka ottavat kaiken tosissaan, sekä niitä, joilla omat kyvyt antaa takaisin loppuvat kesken. Ja sitten on vielä net tyypit, jotka itte vittuilee jatkuvasti, mutta joille ei saa koskaan vittuilla takasin.

Tulin tässä joku aika sitten siihen tulokseen, että vittuilu on hyvä keino tarkistaa toisen ihimisen pysyvyys. Jos se jaksaa kuunnella päivästä toiseen, kun au'on päätäni milloin mistäkin, se jaksaa mitä vaan. Ja sillon se ansaitsee kuulla net kaikki kauniit asiatkin. Vittuilun kestävä ja taitava ihiminen  taatusti myös osaa nauraa ittelleen. Tajuaa, ettei maailma ole niin vakava paikka, etteikö sinne mahtuisi vähän naurua oman itsen kustannuksella. Huumorintaju on siis kotona. Ja ihimisissä, jotka vittuilee ja osaa sen, on vaan sitä jotakin. Tärkiää on se, miten vittuilee. Pahansuopa ja puhas ilikeily on tuskin koskaan hienoa, mutta semmone lämminhenkinen näpäytys, joka jättää toisen sanattomaksi, toimii. Sellainen, jolle on vaan pakko nauraa, ko ei enää voi muutakaan. Jotenkin se toisen ihimisen verbaalinen lahajakkuus ja nopia tilannetaju herättää meikäläisen kunnioituksen ja kertoo siitä, että toisella on semmosta tarvittavaa pilikettä silimäkulumassa. Useimmiten se kielii myös siitä, että meikäläinen ei voi saaha kovin suurta tuhoa sanoillani aikaseksi, jos vähän erehynki vittuilemaan! 

On nimittäin totta, että vittuilu on myös hirviän vaikia asia, ko siinä on niin heleppo ylittää niitä hiuksenhienoja rajoja ja hypätä hyväntahtoisen päänaukomisen alueelta toista oikiasti loukkaavalle. Mutta siinäpä sen taika ja jännitys: tuntea toinen ihiminen niin hyvin, että tietää mitä sanoa, ja mitä ei. Se vittuilun taito, jota meikäläinen arvostaa eniten, onkin juuri tämä kaikista vaikein. Hyväntahtoinen vittuilu. Vittuilullahan on erilaisia alalajeja. Tuntemattomaan ihimiseen baarissa kohdistettu vittuilu on tyystin erilaista ko se, jota esiintyy hyvien kavereiden kesken. Myönnän, että olen kova vittuilemaan myös niille randomeille. Noh joo, oikiastaan olen kova vittuilemaan ihan kaikille. :-------D Se tulee vähän niinkö, luonnostaan.

Ja mitä läheisempi ihiminen, sitä enemmän vittuilua. Kuten Leena sanoi, vittuilu kertoo siitä, että välittää. Tämän takia meikäläinen tarvii esimerkiksi parisuhteeseen kumppaniksi tasapuolisen vittuilijan. En ole nähäny vielä sitä päivää, että suhe meikäläisen ja vittuilua kestämättömän ihimisen kanssa ois kestäny kovin kauaa. Eikä se kyllä valitettavasti oikein toimi silloinkaan, jos toinen ei sillä saralla kykene haastamaan minua ollenkaan.

Ja mistä moinen avautuminen? Siksi, että Leena on ihana nainen, taitaa vittuilun ja on luvannu kovasti naittaa minut perhepiiriin, ko hyviä vittuilijoita ei voi olla ympärillä koskaan liikaa. ;) Beware posiolaiset, terottakaa vittuilukynänne, meisi on tulossa kylään!

Hei, johan se sallalaisilla vituttaisi ko menisin posiolaisiin naimisiin. 8)

P.S. Anteeksi kaikille niille, joita hyväntahtoiseksi tarkotettu vittuilu on joskus loukannut. :D


Briefly in English: Pissing off people. What a great hobby. My favourite one, I think.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti