perjantai 15. kesäkuuta 2012

Minä tahdon olla mystinen metsätyömies.

Olipa se vaan mukava reissu Naruskalle taas jätkien kanssa. Olinki ihan unohtanu, miten mukavaa on tsillailla menemään karvaperseporukalla. 

Kylyvettävä alue loppu torstaina jo puoli yheltä, ja loppuajan ilahutinki poikia laulamalla serenadeja istutusalueen laijalla ("Jos sun lysti on niin putkes kiveen lyö, kop kop!", no ei vaines). Uskon vakaasti, että niillä oli huomattavasti miellyttävämpää istuttaa mettää ko minä hoilasin tunnin ajan kaikkia masentavaa mättäänkolossa ja otin rennosti. :) 

Illalla käytiin poikien kans vielä ongella, vaikka meillä ei kylläkään ollu ko yksi onki ja Tapsa nappasi näppäränä poikana vielä ulukosaunan avaimetki matkaan lähtiessä. Saalis oli vähäisenlainen, ja senki rannalle kisko Ossi, mutta se ei menoa haitannu. Kämpälle päästyä kävin saunassa (ja tietenki uimassa jääkylymässä Kenttälammessa), pojat potki palloa pihalla ja saunaan jäläkeen paisteltiin kodassa vähän makkaraa, patonkeja ja kalaa. Vähän on kyllä meleko alakanttiin ilimastu, sillä meikäläinen pätki naamaan kaks ja puoli makkaraa, puolikkaan patongin ja kalaa. Ernesto söi paketillisen makkaraa ja paisto sen jäläkeen meille vielä Markon savupekonimakkaroista yhen puoliksi ja Tapsa tekaisi meikälle patongit juustolla, kyllä kelepas vaan istua ja miettiä, että tähän vois vaikka tottua. 

Siihen passaamiseen siis. ;)

Yks ei luovu piposta kesälläkään. :D

Ruuan päälle poijjat pelas vielä hetken korttia ja meisi yritti lukia F.E. Sillanpään Hurskasta kurjuutta iltapalaksi, mutta aika äkkiä oli pakko antaa väsymykselle periksi ko meinasin nukahtaa siihen pirtin penkille.

Perjantaiaamu valakeniki sitten päänsäryn kera. Kipu enteili ihan jäätävää ukonilimaa, joka kiipeski sitten niskaan kesken päivän. Puoli tuntia puotti vettä ko Esterin perheestä ja rytisi sekä paukku. Lisäksi perjantain alue pääsi heti paskimmat kylyvöalueet ikinä top vitoseen. Sinnillä veettiin se kuitenki loppuun, ennenkö seuraava ukonilima ryysäs niskaan. Kerettiin kuitenki kastua. 

Nyt on sitten onneksi ihana perjantai ja aattelin tässä, että pikku kierrokset tuolla baanalla lämpimässä säässä vois olla poikaa ja saunan jäläkeen ehkäpä rentouttava siideri tai olut. Katsellaan, tämä mystinen metsätyönainen lähtee nyt makaamaan sohovalle. Ens viikolla Naruska jääkin taakse ( 8( ) ja suuntana on vaihtelun vuoksi Etelä-Salla.

Briefly in English: Naruska <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti