keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Greyhound.

Kesälomassa on muuten parasta se, että voi lyyä kuulokkeista pauhaamaan Machinae Supremacyn Death From Aboven ja talsia yöaikaan pitkin autioita teitä keskellä viikkoa, ko tavalliset ja tylsät ihimiset nukkuvat jo. Voi istua hyvän ystävän luona raatilla liian myöhään, juoda oluen, miettiä syntyjä syviä ja sen jäläkeen hiippailla kotiin nukkumaan ja puistella ennen sänkyyn menoa nutturasta kuolleita sääskiä.

Toivoin äsken valtavasti, että polttaisin (onneksi kuitenkaan en!), koska oisin voinu jäähä pihalle vielä hetkeksi istumaan ja nauttimaan hämärästä harmaasta, kosteudesta ja luonnon vehreydestä sekä siitä, että kaikesta huolimatta on kesä, ja meikäläinen on lomalla. Jos en oisi näin vanaha ja väsynyt, oisin varmaan lähteny käymään kävelemässä vielä jossaki palijon kauempana. 

Jotenki mulla on semmone tunne, että tänä kesänä tapahtuu vielä palijon hyvää. Onnea elämässä on hyvät ystävät. Ja kesäyöt! 

Ja hei, onneva kovasti kaikille logopedian uusille opiskelijoille! Erityisesti toivotan tervetulleeksi kaikki Oulun yliopiston uuet opiskelijat, meisiä saa tulla nykimään hihasta, jos tunnistaa ja jotain asiaa on. Epäilen, että kellään olisi, mutta saahan sitä aina yrittää. :------D No ei kai, reilusti vaan juttusille. :) 

Nyt hyviä öitä, ja hyvää kesälomaa kaikille sellaisille, jotka etuoikeutetusti siitä saavat nauttia.

Briefly in English: Oh those summer nights.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti