torstai 28. kesäkuuta 2012

I can tell you my love for you will still be strong, after the boys of summer have gone.

Paska sää, paskempi mieli.

Kesälomassa on vikana hyvin pitkälti se, ettäkö ulukona on viis astetta lämmintä, sataa vettä kaatamalla ja tuulee pohojosesta, se torpedoi kaikki mahollisuuet ulukoilla, paistaa makkaraa, mökkeillä, grillata, lenkkeillä tai muutenkaan tehä yhtään mitään nelijän seinän ulukopuolella. Oon joutunu luopumaan jo kolomesta aamuksi suunnitellusta juoksulenkistä, ko järki voitti ja päätin olla lähtemättä juoksemaan kaatosateeseen. Tänä aamuna se olisi ollu enää vaan suorastaan tyhymää, koska lämpötila lähenteli nollaa ja puhalsi ihan jäätävä tuuli. 

Kastumisenki uhalla kävin nyt illasta koiran kanssa lenkillä, ja ihime kyllä kaatosae iski seuraavan kerran vasta siinä vaiheessa ko päästiin ovesta sisälle. Unohin hanskat messistä ja meikäläisen käpälät on vieläki ihan jääkylymät lenkin jälijiltä.

Koko päivän makaaminen sisällä on kyllä ihan käsittämättömän perseestä. Tulee ihan väsyneeksi ja vittuuntuneeksi eikä huvita tai jaksata tehä yhtään mitään. Menny kyllä tämä viikko ihan plörinäksi. 

Telekkaristaki tulee lähinnä urheilua, jossa suomalaiset ei menesty, Salakkareitten sata vuotta vanahoja uusintoja ja siinäpä se tarjonta sitten oliki. Oon tässä parin päivän aikana opettanu koiran kierimään ja haukkumaan käskystä, alakaa noitten temppujenki suhteen loppua mielikuvitus. Pakko vaan vääntää jotain, että pysyy oma ja koiran mieli ees jotenki virkiänä. Jos Ukko saa päättää, niin sekin vaan mönkii lämpimään köllölleen ja jatkaa päiväunien nukkumista. On jotenki aivan käsittämättömän apaattinen tunnelma.

Huomenna aamulla ei toivottavasti enää saja vettä. Haluaisin kovasti lähtiä aamun ensimmäiseksi toimeksi juoksemaan, mutta en viitti ehoin tahoin lähtiä palelluttamaan ittiäni vesisateeseen. Toivottavasti huomenna ois ees vähän lämpimämpi! Tällä hetkellä äkkilähtö johonkin lämpimään ois enemmän ko bueno. 

Vituttaa kun ihimistä pitää aina palella...

No joo, menen tästä kaivamaan jääkaapista jotaki suolasta ko eihän tuosta maitorahkasta ja vatuista tullu ko paha mieli (kyllä, se on edelleenki vaan niin pahaa, ei siitä mihinkään pääse). Huomenna aamulla toivon todella, että EN herää vesisateen ropinaan, vaan paistaa aurinko ja lähen ilosesti juoksulenkille.

Briefly in English: Finnish summer. Short, and almost snowless. + 5 degrees and raining.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti