sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Niin yksinkertaista.

Heippa vaan!

Totean jo etukäteen, että oon hirviän tylsä enkä ees yritä keksiä tähän tekstiin kuvia mistään. Sunnuntai on sujunu pyykkäilyn ja kaiken tämmösen perustouhuilun parissa. Lohtupossuilen tässä juuri hirviää läjää hedelmiä naamaani ja mietin, että pitäisi mennä kauppaan ennenkö se menee kiinni. Oon muuten ihan hulluna tällä hetkellä näihin hedelmiin turkkilaisella jogurtilla! 

Jäätävä kipollinen on ihan kohta kadonnut meisin naamaan ja sitä kautta mahani syövereihin...

Mjoo, mullahan ei tosiaan ollut mitään asiaa, senku aattelin kertoa, etten oo kuollu. Ainakaan vielä. Mutta kuolemaa lähentelevä hilijaisuus saattaa kyllä jatkua täällä blogin puolella, ko meikällä on tällä hetkellä muita, kirijottelua mielenkiintoisempia juttuja projektissa. Joten elekää ihimitelkö, jos minusta ei kuulu mitään! Palaan astialle ehkä tuonnenpana taas.

Mutta nyt, kirjottamaan kauppalappua. Tai ehkä puhumaan puhelimessa. Who knows.

Briefly in English: Having a break. I'll come back writing things maybe later, right now I have no inspiration and much funnier things to do. So see ya later!

2 kommenttia:

  1. Hei,
    Pikaisia palailemisia :)

    Kirjoittelin sinulle aiemmin logopedian opiskeluhaaveista. Nyt kävi kuitenkin niin että minulla todettiin toisessa korvassa lievä kuulonalenema (työ- tai perinnöllisyysperäinen), joka on 5 dB:n luokkaa (puhealueella 1-2 kHz). Tiedätkö, että onko tämä estävä tekijä opintoihin?

    T. Terhi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja anteeksi että vastaaminen hieman kesti, on ollut kaikenlaista tässä ilimassa!

      Jos tuo kuulonalenema ei tavallisessa arkielämässä näy tai vaikuta mitenkään, eli koet että tulet normaalielämässä toimeen oman kuulosi kanssa, ei sillä mielestäni ole puheterapeutin työssä mitään merkitystä. Puheterapeutin työ edellyttää normaalia kuuloa, ja normaalin kuulon rajakin on kuitenkin aika laaja. :)

      Toivottavasti tästä on apua!

      Poista