perjantai 1. helmikuuta 2013

Long time no see!

Täällä taas! 

Tauko venähti vähän suunniteltua pi'emmäksi, on ollut kiirettä opiskelujuttujen ja vähän muittenki juttujen kans ja koottuja selityksiähän riittää. Ei ole oikiastaan ollut kauhiasti mitään asiaakaan, pahoittelut siitä! Ensikontaktiterapia on tosiaan lähteny pyörimään ja omalla kohallani hieman kangerrellen, ko tulin tähän tosi mahtavaan saumaan kipiäksi (tyypillistä minua, ko oikiasti oon kuumeessa tyyliin kerran vuojessa, se pitää sattua just semmoseen väliin mihin se mätsää kaikista paskimmin...), mutta eteenpäin sano mummo hangessa ja näin pois päin.

Ensikontaktiterapiasta en muutenkaan kauhiasti viitsi tänne kirjotella ja muut opiskelujutut onki sitten ollu tasoa fonetiikka, voi miten vihaan fonetiikkaa ja siihen päälle hieman äänihäiriöitä. Ja sitten myös kirjotetun kielen häiriöitä. Ja puhetta tukevia ja korvaavia kommunikointimenetelmiä. Eli koko ajan isommissa määrin tekemistä ja hommaa. Ja jos totta puhutaan, kevyttä kevätväsymystä ja motivaation puuttumista.

Ja nyt siis tosiaan olen ollut tiistaista asti kuumeessa ja räkätau'issa ja vietin vanahenemispäiväniki kivasti kuumehoureisessa olotilassa. Onneksi ei kuitenkaan tarvinut olla yksin ja koko sairastelun ajan on ollut omahoitaja paikalla huolehtimassa ravitsemuksesta, nesteytyksestä ja muusta. Täytyy sanoa, että oli ehkä elämäni ensteks paras synttäripäivä kaikesta huolimatta.

No, nyt ei oo enää kuumetta (vissiin), mutta kurkku on kipiä ja pää myöskin sen verran painava, että pelottaa poskiontelon tulehus. Yskä myös riivaa ja vähän on semmone puolikuntonen olo kyllä. Huomenna oon kuitenki menossa käymään syömässä Amarillossa!

Ja ai niin, tuli ostettua tuossa liput Iron Maidenin ens kesän Helsingin keikalle! 

Mutta joo, nyt minä katton vähän Alfred J. Kwakia ja koitan sitten laittaa nukkumaan. Josko sitä sais sen verran levättyä että maanantaina jaksais taas lähtiä pirtiänä uuteen viikkoon. Jossain välissä pitäisi kyllä kans koittaa siivota, kämppä on sen verran pommiräjähyksen jälijiltä ko oon keskittyny viime aikoina kaikkeen muuhun, paitsi siivoamiseen. 

Mut joo. En edelleenkään lupaa olla kovin aktiivinen, ko on tosiaan tuota opiskelukiirettä, koti-ikäväki riivaa ja kirjottelumotivaatioki on vähän hukassa. Yritetään! 

Briefly in English: My studies and some other things have been keeping me busy, so I haven't had much time to write anything. I'm also still lacking motivation for writing. And the best thing of all, I've been sick. Waiting for better times to come!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti