maanantai 25. helmikuuta 2013

Jos se ei tapa niin se todellakin hajottaa.

Siitä, ettei hiihtolomalle anneta tehtäviä tai ettei sillon jou'u lukemaan tenttiin, pitäisi olla jokin laki. 

Mikään, siis korostan mikään (no okei, ehkä jokin, ei nyt vaan tule tällä hetkellä mieleen, että mikä) ei ole enemmän perseestä ja aiheuta suurempaa vitutusta, ko opiskelujutut, jotka annetaan viikkoa ennen hiihtolomaa ja isketään palautukseen heti hiihtoloman jäläkeen. 

Haistakaa vittu, sanon minä. 

Anteeksi nyt vaan, mutta mulla on kuulkaas parempaaki tekemistä ko tehä jotain saatanan oppimistehtävää. On jo ihan tarpeeksi perseestä ko melekeen heti hiihtoloman jäläkeen on tentti. Ja ennen sitä kaks tenttiä. 

JA IHAN VITUSTI HOMMAA MUUTENKIN. "#"¤%#¤#&%¤ !

No, eipä se, jatkan tässä puheäänen tuottamisen ja rakenteen pänttäystä ja ulukoaopettelua huomista tenttiä ajatellen, ja sittenkö en enää jaksa, segmentoin lausetta "Ylivilkkaus ilmenee jo varhaislapsuudessa."

Minusta tuntu taas aamulla, että saan jonku burn outin ko alako vituttaa niin palijon, että teki mieli alakaa itkiä. Pakko pusertaa oppimistehtäväki tässä jossaki välissä tätä viikkoa ko en yksinkertaisesti pilaa hiihtolomaani joutumalla tekemään jotaki paskaa. Minun on pakko ottaa lepiä tai pää sanoo kohta yhteistyön irti. 

Ressaa niin maan perkeleesti. Tai vituttaa. Tai jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti