tiistai 26. helmikuuta 2013

Hello darkness my old friend.

Koska oon tänään teheny sen pärkeleen PÄTR:n tentin (läpi meni, aivan satasella!) kymmenessä minuutissa (varmaan muuten uus tentin tekemisen aikaennätys), päässy hyvissä ajoin lipastolta kämpille, ihastellu mahtavaa auringonpaistetta ja siitä huolimatta hieman katkerana laskenu jäätävän perseeni tähän koneen eteen, näpytelly meleko surkian oppimistehtävän kokoon ja teheny vielä terapiajuttujaki, minulla on nyt aikaa löpistä jotain aivan turhanpäivästä ja täysin höpöä!

Siispä kerron teille terapiahöyhenestä.

Photo_00050

Terapiahöyhen on vaalianpunainen höyhen, joka killuu tuossa kuvassa meikäläisen korvassa (pahoittelen heikkoa kuvanlaatua!) Se salamatkusti kerran kauan sitten aina Lahdesta asti mukanani kotihuudeille laukun pohojalla. Lähtöjään se on vaalianpunaisesta puuhkasta ja palaveli teatterin lavalla. Hyvin luova höyhen siis. 

Tultuaan löydetyksi höyhen päätyi korvakoruksi. Se on tuonut minulle onnea, itteluottamusta ja hyvää fiilistä ja ollut mukanani esimerkiksi sillon ko olen laulanut yksin ihan ensimmäisessä musiikkitapahtumassa lukioaikoinani.

Tänä keväänä tuo samainen höyhen pääsi palavelemaan ihan uuenlaisena terapiahöyhenä, osana meikän artikulaatioterapiaa. Se sai kunnian leijailla halaki iliman, samalla ko sen leijailuajan toistettiin ääneen erilaisia d-drillejä. Sama terapia sattui myös olemaan seurantaterapia ja sen tehtävä oli luonnollisesti tuoda mukanaan myös hyvää ja positiivista energiaa.

Tätä käyttötarkoitusta varten jou'uin luonnollisesti irrottamaan siitä tuon korvakoruosan. Terapian päätyttyä ja päästyäni kämpille, oli pakko laittaa höyhen takaisin kiinni siihen korvakoruosaan. On se sen verran pitkän matkan kulukenu, nähäny epäilemättä kaikenlaista ja toiminut erilaisissa terapeuttisissa tarkoituksissa elämänsä varrella. Pietin sitä yhen päivän korvassa ja sen jäläkeen laitoin taas laatikkoon oottamaan parempia päiviä. Nykyään en enää tartte tsemppiä ja ylimääräistä itteluottamusta jokaiseen päivään, mutta ehkä jonain päivänä taas pieni muistutus voi olla paikallaan. 


Salla&Hadle_10
DSC01301

Loppukevennykseksi vielä parit fotot menneiltä ajoilta. Silloin, ko sille höyhenelle oli käyttöä vielä vähän muutenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti