keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kuinka noin vieraan voi tuntee jo näin.

Seuraa vihainen avautuminen saippuakauppiaasta.

Istun täällä pimiässä kämpässä käjet puuskassa ja jumalauta en suostu tekemään mitään muuta, ko olin aikonu segmentoida laajakatseista saippuakauppiasta ja perkeleen luennoitsija ei ollukaan ladannu sitä tehtävää vielä Optimaan!

Eikö se nyt jumalasviidu tajua, ettei meillä KAIKILLA välttis kiinnosta pureutua saippuakauppiaan segmentteihin enää viikonloppuna ko JOILLAIN meistä saattaapi olla vaikka parempaaki tekemistä. Ei sillä, etteikö typerien lauseitten segmentointi sana- ja äännetasolla olisi to do -listani ykkösenä ja ehottomasti ihan lempparihommaa nuin niinkö vapaa-ajallaki. 

SCHAISSE sentään sanon minä. 

En missään tapauksessa voi nyt sitten vaikka lukia tenttiin tai pakata ko olin erittäin orientoitunut siihen saippuakauppiaaseen. Siispä istun Optimassa ja painelen jumalauta päivitä-nappulaa niin kauan, että se Körkkelsön saa sen tehtävän sinne. Niin kerta!

AAARGH ristus sentään mulla kärähtää käämit ihan kohta. 

Avautuminen saippuakauppiaasta päättyy tähän. 

Onneksi, voi viivotin sentään, onneksi ihan kohta astun veeärrään ja poistun mukavuusalueeni ulukopuolelle ja voitte miettiä, että koskenko pitkällä tikullakaan mihinkään fonetiikkaan liittyvään. Ehei, en liste sentään ees sylykäse siihen päin.

Briefly in English: %&¤"@& ! I hate phonetics.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti