lauantai 23. helmikuuta 2013

Kun päivä loisti, heilimöitsi viljapellot, silloin kohtasin sun.

Minulla on koko viikon ollu erinäisiä aiheita ja ideoita, josta kirijottaa, mutta en oo yksinkertaisesti taas vaihteeksi kerenny, ja nyt lopulta ko mulla on aikaa istahtaa tähän koneen äärelle jauhamaan paskaa, en yksinkertaisesti muista mitään. :D

No jaa, oikiastaan pitäisi nytkin imuroija ja tiskata, sekä tehä opiskelujuttuja, kuten lukia tenttiin. Mutta kyllä net nyt hetken oottaa.

Oon ollu tosi kultturelli tällä viikolla ja kävin tosiaan torstaina kattomassa Oulun Kaupunginteatterissa Kauppamatkustajan kuoleman ja tykkäsin kyllä, vaikka muutama kohtaus oli ehkä vähän turhan pitkitetty ja ohan se aika ahistava tarina. Eikä ahistusta lievittäny yhtään känniääliöt torstai-iltana kymmeneltä Oulun keskustassa. Oisin menny näytelmän jäläkeen bussilla kämpille, muttako seuraava ois tullu vasta kahenkymmenen minuutin päästä ja siellä pysäkillä istu joku känninen patu, joka alako sönköttää jotain samantien ko tulin siihen, en viittiny jäähä oottelemaan sitä bussia siihen sen kans. 

Lähinpä sitten kävelemään ja tietenki keskustan laijalla tuli joku känninen idiootti ihan iholle selittämään jotain paskaa. Alako hieman panikoittamaan, yleensä olen saanu kuitenki kulukia tuolla ihan rauhassa. Melekeen juoksin koko loppumatkan kämpille ja kirosin mielessäni tätä helevetin Oulua ja typerästi kulukevia busseja sekä idiootteja suomalaisia miehiä kännissä. Ahisti niin, että alako ihan itkettää ja pohkeisiin sattu ko taapersin semmosta vauhtia etiäpäin ja hoin vaan mielessäni, että äkkiä kämpille, äkkiä kämpille. 

Pelotti. Mietin, että haluan jonku raiskaushälyttimen tai pippurisumutetta tai jotain käsilaukkuun. Tuli vaan semmone olo, että maailma on aika sairas paikka ko kymmenen aikaan illalla joutuu pelekäämään kävellessään kämpille. 

20130222_185540
Kengät kuvausrekvisiittaa, oikiasti vaihoin net korottomiin saappaisiin :D
Pahoittelut siitä, että aina ko minusta otetaan kuvia, pönötän niissä typerän näköisenä pallinaamana. Ko osaan olla luontevasti ainuastaan kameran _takana_. Eilen oltiin porukalla kattomassa Ookko nää nauranu -stand uppia. Todella rentouttavaa ja terapeuttista, istuttiin ihan eturivissä ja nauroin aivan sikana. Sen jäläkeen käytiin Viinibaari Voxissa juomassa pullo valakkaria ja syömässä vähän juustoja ja loppuilta (yö) istuttiin Karaokebar seiskassa. Valomerkin jäläkeen hipsittiin Tuomaksen lukaaliin ja istuttiin siellä vielä juomassa lasilliset ja jaarittelemassa niitä näitä. Hauskaa oli ja seura oli erittäin hyvää, Booginaki oli saapunu edustamaan sieltä jumalan selän takaa. Mutta oli se kyllä rankkaa, meikäläistä väsytti sillon puoli kahen aikaan jo aivan sairaasti ja muutenki tyydyin siellä seiskassa juomaan enää vaan vettä. 

Tänään tuntuu kyllä kummasti siltä, että oloasu ja köllöily kämpillä voittaa. Ei millään jaksaisi tälläytyä ja olisi ihan mahtava laittaa ajoissa nukkumaan ja herätä huomenna pirtiänä lukemaan Lapin Kansaa ja juomaan aamukahaveja. Joo, mulla on aika mummot harrastukset. Lapin Kansassa luki tänään jotain juttua tulien tekemisestä sekä nokipannukahaveista ja näin jo itteni istumassa tulilla ja keittelemässä nokipannukahaveja. Voi hiihtoloma, vielä viikko niin elämä tarjoilee parastaan.

No, en tiiä, ehkä tänään voisi vaikka ulukoillakin vielä. Voisi jättää vaan sen alakoholin pois, eilen tuli juotua varmaan ihan riittämiin. Ei palijon, mutta ihan riittävästi siihen nähen, että kunnon yöunet otti hatkat. Mutta sitä suuremmalla syyllä minä alan nyt touhuilla, jos vaikka saisin jotain tänään aikaseksikin.

Palataanpa taas tyypit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti