keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Sisko sisko sisko, sä olet kyllä minun makuuni.

Aika päättää tämä tovin jatkunut hilijaisuus!

Aurinko paistaa ihanasti ikkunasta, Aki Sirkesalo laulaa radiossa seksuaalisesta häirinnästä, sali maistui taas aamulla oikeen mainiolle, löysin itelleni täydelliset Vallilan matot puoleen hintaan, eikä ees haittaa vaikkei mulla niihin olekaan varaa ja jäävät vaan haaveeksi. Nyt tekisi mieli vaan vötkytä tässä sohovalla niinkö kissa konsanaan. Kevät on aika kivaa aikaa, vaikka naama tekiki taas kukkapenkit kevätauringossa ja ulukona on liukasta riippumatta siitä, minkälaiset kengät vejät jalakaan. Vähän on vauvaaki ikävä, oisi kyllä teheny mieli kaapata lähtiessä Ukko kainaloon ja tuua tänne ilahuttamaan minun yksinäisiä iltojani.

Meikäläisen Ukko.

Pahoittelen laatua, herra köllii kirjahyllyssä. :----D
Hiihtoloma sujui kivasti pissa- ja kakkarumbaa pyörittäen ja koiran elämää harijotellen. Unirytmi pysyi komiasti kasassa koko loman (nimimerkillä heräsin tänään 6.58 ihan itekseni) ja palijoa en kerenny lomasta "nauttimaan", kiitos Ukkelin. :) Jäi välistä hiihtäminen, lenkit, luistelu, kelekkailu ja melekeen kaikki. Roudasin mukana ihan turhaan kaks laukullista kamaa. :----D Kerran sain kuitenki sentään reenattua ja käytiinpä yhessä Ukon kans paistamassa makkaraaki. En siis valita ollenkaan, hyvää ruokaaki kerkesin tehä ja vähän leipoaki. Ja mikä tärkeintä, sain vaan nauttia kotona olemisesta ja perheen kanssa hengailusta. Ja ohan se uusin perheenjäsen aevan ihana. Tuntuu astetta inhimillisemmältä taas ko on koiranomistaja. 

Savulohi- ja pekoni-sieni-lisuketta blineille.

Blinejä ja kuoharia, omnomnom.


Eilen käytiin tyvärien kans vaimokkeen synttäreitten kunniaksi Amarillossa syömässä ja Kulumassa yhellä. Oli oikein mukavaa ja selevisin pyöräilystä kaupunkiin ja takasin jopa hengissä! Nyt pitäisi lähtiä käymään kaupassa, mutta ei millään jaksaisi. Ois kuitenki melekeen pakko ko jääkaapissä näyttää tältä:


:DDDDD ei siellä turhaa tungosta oo. Harmiko se valo ei oo syötävää. Mutta joo, nyt vois ehkä vähän tankkailla jotain ja sen jäläkeen harkita kauppalistan tekemistä ja siirtymistä sinne. 

Briefly in English: I had a really nice skiing holiday without any skiing. Now I should buy some food because there isn't almost anything in my fridge. I could also just lie in the sofa the rest of the evening... But maybe I'm a little bit too hungry for that.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti