sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

They passed me by, all of those great romances.

On muuten ihan mahtavan mukava nousta aamulla, ko keittiössä ei oota jumalaton tiskivuori. Kantsis varmaan jaksaa tiskata usiammin illalla. Tosin tänä aamuna tuli kyllä vahingossa nukuttua ihan liian pitkään, olen vähän huolissani ens yön unista, kiitos tämänaamuisen lököilyn. En ees tiiä monelta Lapin Kansa on tullu. :D

On ollu suhteellisen tekemisen täyteinen viikonloppu. Perjantaina vietettiin sauna-iltaa huippuseurassa vaimokkeen luona, juotiin vähän viintä ja muuta sekä pelattiin Rappa-kaljaa (?). 

Ilimeestä päätellen dataan vissiin jonkin tosi mielenkiintosen asian parissa. :-----D
Todistusaineistosta voisi päätellä, että meillä oli kovin tylsääkin, mutta ehei. Tämä on vaan ainut julukasukelepoinen materiaali siltä illalta, ko minä, pelekät leggingsit ja toppi, lösö istuma-asento ja heruttava kaula-aukko tai kesken illan nukkumaan laittanut emäntä ei oikein oo lasten (tai ylipäänsä kenenkään) silimille sopivaa katottavaa. :------D Oli mukavan rento meisinki ja hauskaa oli, kiitos siis illan emännälle ja seurueelle. 

Seuraavana päivänä pitiki sitten vähän parannella vaimokkeen rapulaa kokkaamalla sille kananugetteja, kevätkääryleitä ja ranskalaisia ja kattomalla Salakkareitten uusintoja töllöstä. Vaimo otti pienet päivätirsat, katottiin Nelijän tähen illallista ja Poliiseja, keitin maailman surkeimmat kahavit ja ryhdistäydyttiin sitten sen verran, että lähettiin käymään Mestassa tsiigaamassa TarpitOrchestraa. Kyseisen pändin rumpali on meikäläisen sukulaismies, joten seuraavan kerran ko kuuletta nimen jossaki, niin hopi hopi kattomaan! :) Vähän oli kyllä väsy meininki, vaimo ei muutenkaan oikein ole raskaamman musiikin ystävä ja matka Mestaan ei sekään sujunu ihan vaivattomasti. Vaimokkeen pihalla erehyin kehaisemaan että meikäläisen pyörässä on yksi hyvä ominaisuus, ja se on se, että se sentään kulukee eteenpäin. No, lähinpä sitten polokemaan ja ei muuten enää kulukenu, lähti kettingit irti...

Että sillä lailla. Kaksi sekuntia harkitsin työntäväni koko paskan jorpakkoon ja lähteväni kävellen kämpille. Sitten ähelsin net ketjut kuitenki takasin paikalleen ja lähettiin polokemaan keskustaan. Loskapyöräily on paitsi ihan perseestä, myös luultavasti hengenvaarallista. Pyörä räyty aivan jäähän, ainut käytössä oleva jarru jumitti (no, sehän ei kyllä ees muutenkaan toimi kunnolla ja on sattumoisin ETUKÄSIJARRU) ja muutenki pystyssä pysyminen oli aikamoinen haaste. Hengissä kuitenki selevittiin ja hyvinhän net äijät veti, ei siinä. 

Tänään oon kirvannu sitä, että oon semmone Sherlock aina välillä, enkä tajunnu eilen ko käytiin kaupassa ostaa täksi päiväksi ruokatarvikkeita. Siispä pitäisi TAAS suunnata kauppaan. Auringonpaiste houkuttais kyllä muutenki lenkille, mutta teiden kunto ei. Vähän on itellä kyllä semmone räkänen ja tukkonenki olo. Ja ohan tuota kyllä eilen tullu taas urheiltua. Tälle päivälle ois ohojelmassa sitä paitsi valamiiksi varmaan ainaki ehkä pyykkivuoroa ja Idolsia. No, katsoa mille sitä rupiaa. Nyt voisin kuitenki ihan ensiksi ringautella kotia. 

Briefly in English: Great weekend with great ladies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti