lauantai 24. maaliskuuta 2012

Tuuli tuule sinne missä muruseni on.

Oon nähäny sen Poliisien mainoksen vissiin kerran liikaa. 

Mutta joo, oli pakko tulla huutelemaan vähän täältä kotihuudeilta käsinki. Viikonloppu on sujunu mainiosti, eilen reenasin ja käytiin Ukon kans eka vähän pitempi kävelylenkki, joka sujui hyvin. Muutenki Ukon kans on kaiken kaikkiaan menny aika kivasti, vaikka ohan se kyllä välillä ihan käsittämätön riiviö. Mutta silti niin rakas. Meikäläisen Ukko. Ainut ja aevan ihana. Poitsu ei oikiastaan enää juuri pissi sisälle ja oppimistahti on meleko vauhikas. Hampaat on helekkarin terävät ja niitä käytellään innokkaasti, meisi näyttää kohta joltaki teiniangsteissa ittiään viiltelevältä emolta. :------D No mutta. Ollu taas kyllä ihana touhuta herran kans. Tulee taas kauhia ikävä ko pitää lähtiä. No, onneksi pääsiäinen on pian.

Muutenki kotona olo on vaan niin mahtavuutta, tein kotitekosia hampurilaisia ruuaksi, ostettiin mämmiä, huomenna meinasin tekasta vohoveleita ja paistellaan pihivejä. Sain myös lainaan pari tenttikirijaa (jeee.....) Sauna on myös aina yhtä suurta parhautta ja viime yönä nukuin semmoset kevyet 11 tunnin yöunet. Siitäkin huolimatta nyt väsyttää ja meen varmaan unille ihan justiinsa. Kaikista suurin parhaus oli ehkä se, ko käpöstelin tuossa Solskia ja Siiliä moikkaamasta kotia kohti, ja tajusin ympäröivän hilijaisuuden. Oli niin lämmin ja tyyni ilta, ja aivan hilijasta. Saatoin kuulla omat sydämenlyönnit ja lumen narskunnan kenkien alla. Ihana pimeys ja hilijasuus. Tuntuu, että kuulee omat ajatukset. Pää jotenki tyhyjenee ja koko oma olemus vaan rauhottuu täällä.

Oonkohan minä ihan hullu ko tuntuu että sydän on täällä kotonaan.

Loppukevennykseksi pari mahtavaa webbikameraotosta:

Ensin olin silleen niinkö että hei, meisi on ihan normaali...

...Mutta sitten aattelin että mitäpä helevettiä sitä teeskentelemään! :-----D
Jep, nyt luulen että vuorossa on kasvojen ja hamppien pesu, sekä yöunet. Oli ehkä jotain paineita harrastaa sosiaalista elämää mutta luulen, että loppujen lopuksi se on ihan yliarvostettua. Nähellään taas Oulu-huudeilla.

Briefly in English: Home, sweet home. The best place ever.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti