tiistai 11. syyskuuta 2012

Mulla on jääkaapissa valo.

...mutta se ei haittaa, ko käytiin tänään äiskän ja Marjuskan kans Pannukakkutalossa! Kaikille jotka ei tiiä ennestään tiedoksi, että kyseessähän on oululainen pannukakkuravintola, josta saa pannarit niin makeilla ko suolasilla täytteillä. Suosittelen ehottomasti kokeilemaan ainakin kerran elämässä! Itte en ole mikään suunnaton fani, mutta hyviähän net pannarit on, ei pääse mihinkään. 

Testasin tällä kertaa suolaisen, kana-ananas-aurajuuston ja tykkäsin kyllä. Vaikka ehkä sellainen makia vie voiton kuitenkin. :) Ja kannattee ehottomasti puolittaa jonku kans tai tilata lasten annos, muuten voi tulla aika ällö olo...

Ja minunhan piti siis kuvata meijän pannarit, mutta arvatkaapa muistinko tämän vasta sitten ko oltiin jo syöty. Enivei, loppukevennyksenä tyhyjät lautaset! ;----) 

PS. Jos tämän tekstin asetukset ja ulukonäkö on ihan vinksinvonksin, se johtuu siitä, että tuunasin tämän postauksen puhelimella. Elekää siis ihimetelkö! :)

Briefly in English: We ate pancakes at Pannukakkutalo. It's a pancake restaurant where you can choose sweet or salty sides for your pancake. I took my pancake with chicken, pineapple and blue cheese. Great choice, though I still think the sweet ones are a little bit better...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti