keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Palaset kohdallaan.

Taas on vierähtäny päivä jos usiampiki siitä, ko oon viimeksi kirijotellu mitään. Pahoitteluni siitä, mutta opiskelut haukkaa tällä hetkellä leijonanosan meikäläisen elämästä (ja sama tulee jatkumaan varmaan koko syksyn.)

Pitäisi lukia tälläkin hetkellä audiologian tenttiin, joka on huomenna, mutta juuri se lienee osasyy siihen, miksi päätin palata just nyt hieman viikonloppuun vielä. Käytiin siis tosiaan Booginan läksiäisten tiimoilta kattomassa Suvi Teräsniskan keikka ja oli oikeen onnistunu ilta. Vähän naposteltavaa, Singstaria ja sellaista hengailua, ei mitään sen kummempia. Alotettiin Booginan kans saunomalla meikäläisen luona ja jatkamalla tästä sitten naapuriin varsinaisiin pippaloihin. 

Oli oikeen mukavaa ja ite Suvin keikka tosi loistava, saatiin vähän niinkö vahingossa paikat aivan lavan eestä siitä Suvin kohalta, ja pakkohan sieltä oli vähän todistusaineistoaki nappasta!


Suvi oli kyllä kaikin puolin ihana ja keikka oli hyvä, kyllä se tyttö osaa laulaa. Omalta osaltani tuo keikalle lähteminen meni vähän hassusti, oon meijän taannoisesta Posion reissusta lähtien kuunnellu enemmän ja vähemmän kämpillä Suvi Teräsniskaa ja sitten yhtäkkiä meijän Booginan läksäreiksi suunnittelemana iltana se onki keikalla Oulussa ja Boogina & Tuomas menossa sinne. Olin vielä iltaan asti meleko varma, etten jaksa lähtiä matkaan, mutta tulin sitten kuiten lähteneeksi ja olen kyllä tyytyväinen, että kehtasin. :) Livemusiikki on aina mukavaa ja Suvi vähän semmosta mukavaa vaihtelua meikäläisen ajoittain meleko raskaaseenki musiikkidieettiin.

Joskus asiat sujuu kaikista parhaiten sen suurempia suunnittelematta. :)

Toivoisin myös kauhiasti, että joskus tentit sujuis suurempia lukematta, mutta epäilen sitä vahavasti tämän audiologian kohalla kyllä. :D Rankkaa, pitäisi alottaa (tai ei pitäisi, itte asiassa homman pitäisi olla jo melekeen valamiina) Kiti-ryhymien vetämisen suunnitteluki ja oishan tässä kaikenlaista pientä. Kitihän tarkoittaa siis kielellisen tietoisuu'en ryhymää, joita met logopedit veetään näin kakkosvuojen syksyn iloksi päiväkodeissa ympäri Oulua semmoset kymmenen kertaa.

Mutta joo, täytyy ehkä ruveta syömään ja lukia vielä hieman tenttiin ennenkö lähen Marjon kans lenkille ja saunomaan. Ai miten niin välttelen tenttiin lukua nimimerkillä eilen siivosin koko kämpän lattiasta kattoon... 

Briefly in English: Too busy to write. Studying might kill me! Anyway, had a great weekend. The picture is from a gig we went Saturday. Suvi Teräsniska is a very talented and lovely singer!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti