sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Sä niitä harvoja oot, jonka kaa tahtois tehdä kodin.

Rauhaisaa sunnuntaita kaikille!

Koska mieheke on taas töissä ja minulla rutosti aikaa (ja Kainuu sekä toimiva nettiki näyttäis mahtuvan samaan lauseeseen!), mitä nyt pyykit ja tiskit hönkii niskaan (ah, rankkaa tämä kotivaimokkeen elämä) niin aattelin vähän kirjotella jotain. 

Ei ole siis tulossa mitään elämää suurempia ajatuksia tai oivalluksia, vähän vaan jotain ympäripyöriää löpinää viime päivistä. 

Tämä kolomen jiin mesta on ihan jännä paikka, siitä ajasta minkä oon täällä viettäny, tänään on toinen vesisajepäivä, muuten lähes joka päivä on paistanu aurinko ja lämpöä on riittäny vajaat kakskymmentä. Vaikka otin aamun lungisti, kerkesin silti ennen sajetta "aamulenkilleni", jota on tahkonnu tässä nyt melekeen joka päivä. Aamuaerobinen tyhyjällä vattalla. Oon ihan tykästyny lenkkeilymaastona näihin mäkiin joita tässä reppanan maastossa saa kiikkua. Tänään oli tosin ehkä vähän löysä lenkki, joka jäi vielä ihan surkian lyhyeksikin, ko perjantaina ja lauantaina vietettiin vanahuksen synttäreitä sen kahen päivän vapaitten tiimoilta. Eihän met hurjapäät mitään ihimeellisyyksiä tehty, perjantaina syötiin pitsaa, katottiin lehevoja ja juotiin vähän olutta ja siideriä. Ja jälkkäriksi kuoharia mansikoitten ja kermavaahdon kans. :D (Kuolen omaan ällöyteeni.) Ja ai niin, tingattiin autoista. Kaikenlaista hölömöä. Mietittiin alunperin, että lähetään käymään jossaki terassilla, mutta koska tykkäämmä toistemme seurasta niin palijon enemmän, eihän met mihinkään päästy. Eikä ees jaksetukaan. Aiemmin päivällä käytiin kahavittelemassa meikäläiselle uusien tuttujen luona ja ihailemassa "mopoa", siinä ja kauppareissussa sekä noutopitsassa taisi olla jännitystä ihan riittämiin.

Lauantaina syötiin miehekkeen bravuuriaamiaista eli nakkeja, pekonia ja munia kolomelta iltapäivällä ja otettiin ihan rauhallisesti. Käytiin ajelemassa ja illaksi suunniteltu kävelylenkki muuttuikin ex-tempore illalliseksi. Käveltiin kyllä keskustaan ja takasin, mutta siinä välissä tuli tankattua meleko tukeva hamppariateria. Illan kruunasi vielä kuuma kylypy ennen nukkumaanmenoa. 

Kylypyammetta, mäkiä ja kätevää lähikauppaa tulee kyllä vielä ikävä.

Välillä on kyllä ihan mukava, että sataa vettä. Voi hyvällä syyllä vetäytyä sohovan nurkkaan Enkeleiden ja demoneiden pariin teekupin kans. Onneksi sunnuntait on muutenki semmosia päiviä, ettei sillon tartte tehä kauhiasti mitään. 

Mutta nyt täytyy jatkaa tätä rentoa sunnuntaita lämmittämällä vähän maksalaatikkoa ja datailemalla vielä hetken.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti