sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Don't you know.

Oon nyt pari päivää aivan loistavasti vältelly kognitiivisen neurotieteen tenttiin lukemista, joka muuten by the way on HUOMENNA. Ja niin, välttelen sitä muuten nytki.

Lisäksi minulla on kuukauen suositut, haluaisin kuollakseni suklaata, minua väsyttää, pitäisi tiskata ja lukeminen noin niinkö yleensäki ei vaan kiinnosta _vittuakaan_. Hankala lukia ja opiskella asioita, joita et ymmärrä. Saati muistaa.

Pikkusta tenttistressihikiä pukkaa pintaan ja silti en vaan tee mitään kun vituttaa. Hyvä minä.

Photo_00059
Photo_00064

Eilenki tein näin tärkeitä asioita, nimittäin kuvasin ittiäni webbikameralla suihkunraikkaana ja iliman meikkiä. Katoin myös jäätävän huonoja videoita Youtubesta, luin Lapin Kansaa, söin ja tiskasin, kävin lenkillä ja suihkussa, venyttelin ja katoin lehevaa. :D Taustalla muuten näkyy vähän tätä pesäkoloni uutta järjestystä, josta tykkään ainaki vielä erittäin palijon.

Tänään oon käyny kaupassa ja tein jotain, mitä en oisi itestäni ikinä uskonu, nimittäin ostin vaa'an. Ja testasin sen toiminnankin, mutta leikin, että en nähäny sitä lukemaa, ko se ei erityisesti miellyttäny meikäläisen silimiä. Muistutan tälläkin hetkellä ittiäni siitä, että olin vaatteet päällä ja olen menkkaturvoksissa ja punnitsen itteni oikiasti vasta huomenna.

Jos se lukema on huomennaki yhtä paska, niin sitten kyllä masennun. 

Tai sitten vaan uskottelen itelleni, että se on kilo tississä ja toinen toisessa. Ohan se kyllä ihan mielettömän siistiä, että näyttää siltä ko oisin hankkinu silarit (kiitos hormonit!) mutta oisi ihan mukava, jos housut mahtuisi tulevaisuuessaki jalakaan. Kyllä, ollaan taas siinä surullisenkuuluisassa tilanteessa, ko housut ei mahu ja ahistaa ja vituttaa.

MUTTA nyt olisi ehkä ihan pikkunen pakko vilikasta vähän kognitiivista neurotiedettä ennenkö Kosto alakaa. Haluaisin sen kuiten nyt heti kerralla alta pois, että saan palauttaa tuon kirjan ja unohtaa koko paskan kurssin. On muutenki niin stressi viikko tulossa, että huhhuh.

Oisin ehkä halunnu sittenki vielä tänään vähän ulukoilemaan, mutta koska tämä on Oulu ja kohtasin viime viikolla ittensäpalijastelijan (viikkoni kohokohta, epäilemättä!) niin en taija enää näin myöhään uskaltaa lenkille.

Pakko ehkä ruveta lukemaan. Huoh. Tai ehkä net tiskit kuitenkin ensin. Jep, palataan astialle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti