torstai 25. huhtikuuta 2013

How much is the fish?

Jo perinteeksi muodostunut avautumispostaus, nimittäin helevetillinen viikko alakaa olla pulukassa ja paketissa ja minulla alako just, tadaa, viikonloppu! En ehkä päässy ees tenttejä läpi, tai jos pääsin, niin varmaan ykkösellä ja muutenki on ollu aika perse viikko, mutta nyt se on takana. Palautin myös hoitokertomuksen, joten sekin on poissa mielestä ja meikän pitkää viikonloppua ei häiritse mikään! ...Paitsi mitä nyt vappuaaton aamun tentti. 

Mutta mitä sitä pienistä ko ei netkään meistä. 

Tänään ei kuulkaas tartte tehä mitään, jos ei jaksa. Paitti imuroija, pessä vessa, tiskata, pyykätä ja pakata. Mutta niitä tekee ihan mielellään tämän tenttiputken jäläkeen, uskokaa pois. 

Huomenna nostan kytkintä ja poistun täältä Oulusesta pois päin liikkuakseni sitten lauantaina kotia kohti. Lomaa! Vapaata! Ihanaa. Oon heränny tänä aamuna puoli kuuelta lukemaan tenttiin ja muutenki on yöunet jääny vähän vähille, meinaa hieman väsyttää. Ei ihan niin maata kaatavasti, ko sillon joskus helemikuussa, mutta kuitenki sen verran, että pieni rentoutus tulee tarpeeseen. 

Mutta joo, nyt alan touhuilemaan niin kauan ko energiaa riittää, että voin sitten ihan hyvällä syyllä olla loppuillan tekemättä mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti