torstai 2. toukokuuta 2013

Jos haluut sitä miestä niin halaa sitä miestä.

Olin juuri lataamassa koneelle kameran kuvia, ko siitä ystävällisesti päätti loppua akku, niinpä jou'uttekin nyt tyytymään pikaiseen katsaukseen meikäläisen elämästä noin viikon ajalta kännykän kuvina. Äläkää huoliko, ei siellä kamerassa varmaan olisi ollut mitään tärkiää, ehkä joku pieni lisä vaan tähän (suoraan sanoen en ees muista :D).

20130425_142725

Rankka viime viikko päättyi retkeen Koitelinkoskille Kiiminkiin. Sää ei oikein suosinu ja jokiki oli vielä vähän jäässä ja tuluvassa, mutta ihan mukavaa oli silti. Laitettiin kerho tältä lukukau'elta pakettiin ja katellaan, että miten ens vuonna.

20130426_132516

Junassa avasin terassikauden, koska arska paisto ja sisälämpötila oli ainaki +25. Nautinnollinen olut tyhyjässä ravintelivaunussa! Usiammanki ois voinu juua, kiitos VR:n joka päätti lopulta saapua perille yli tunnin myöhässä...  

20130426_153703

Tässä vaiheessa olin jo luovuttanu perille pääsyn suhteen ja yritin ottaa positiivisia kuvia jäläkipoloville tunnelmistani junassa, joka jää jumittamaan viimiselle asemalle ennen meikän päätepysäkkiä ikuisiksi ajoiksi... Oikiasti hymy on mallia "selevisin hengissä vitun raskaasta viikosta, joka pietti sisällään kolome tenttiä putkeen ja nyt on tiiossa pitkä vapaa, jippijaijei!" Kesämekkokausikin avattu! Ja voin muuten kertoa, että huulipunan kanssa pussailu on ihan perseestä. Haluaisin kyllä kovasti tietää, mitä huulipunaa net leffoissa käyttää, ko onnistuvat muka olemaan sotkematta toisen naamaa (sen sijaan sitä huulipunaa jotenki mystisesti tarttuu sinne paijan kaulukseen...) Tukkaki vaalenee ja älykkyysosamäärä laskee samaa tahtia. 8)  

20130427_161031

Karvapallero! Tämän veijarin jäläkeen koirakuume on nuin +100 astetta. Kattelen isompia vuokrakämppiä ja mietin, että oma koira oisi aika mukava kaveri. Plus että isompaan kämppään voisi laittaa ihan oikiasti keittiönpöy'än (vaikka ei sillä, piknik "olohuoneen" lattialla joka päivä on ihan mielenkiintonen lisä elämään) ja kaksiossa oisi myös makkari, jonka oven voi sulukia ja lähtiä ite keittämään aamukahavit, jos ei halua herättää vielä toista.

Paketti mustia Teema-lautasia ois myös ihan mahtava juttu, ja pyyhkeitäki vois hankkia vähän lisää. Ostin taannoin paketin haarukoita, lusikoita ja veittiä, ettekä uskokkaan, kuinka palijon se helepottaa elämää, ko niitä jokaista on usiampi ko kuus kappaletta. 

Damn, oon tainnu avautua keittiönpöy'än ja makkarin kaipuusta jo aiemminkin. No hitto. Mutta tässäpä net kuvat sitten oli, kävin myös kotona yhen yön mutkat ja vappukin sujui oikein mainiosti hyvän evään, seuran ja no, olemisen ja aikasin nukkumaan menemisen parissa. Oon tutkinu, että vanahemmiten alakoholi alakaa vaan vaikuttaa niin, että rupiaa väsyttämään ihan perkeleesti ja on pakko mennä nukkumaan, ko ennen se työnsi bilevaihteen silimään, jonka voimin jaksoi bailata aamuun asti... Vapunpäivänäkin mettästettiin auki olevaa kauppaa ympäri Oulua, jotta saataisiin siideriä, vain sitä varten, että juotuani kolome ja katottuamme yhen lehevan, totesin olevan nukkumaanmenoaika. Ja tässä vaiheessahan kello ei vielä ollut ohittanut puolta yötä... Kyllä se vaan on hienoa tuntia ittensä näin vanahaksi! :) Onneksi vastapuoli oli saman määrän alakoholia juotuaan myöskin jo lähellä tajuttomuutta, joten kummankaan vappua ei pilannut se, ettei aattona tai vapunpäivänä päästy yhtään mihinkään muualle ko autoajelulle ja lenkille. :D

Väsymyksestä puheen ollen, nytki väsyttää sen verta railakkaasti, että taijan painua iltapesun kautta unille. Huomenna pitää painella lipastolle perjantain kunniaksi kuuntelemaan erityiskysymyksen luentoa kaheksaksi ja sitten ois varmaan jonku sortin siivous/pyykkiurakka eessä viikonlopun kunniaksi.

Joten adjö, hyviä öitä ja kauniita unia! Kesälomaki lähestyy uhkaavasti, onnistuin jollain supernaisen taidoilla setvimään kognitiivisen neurotieteen tentin heti ykkösellä, joten ensi viikko on onneksi tenttivapaa. Sitten koittaaki se vimonen viikko, jolloin pitää puristaa vielä kolome tenttiä ja fonetiikka, päästäkseen kirmaamaan kesälomalaitumille. Vähiin käy ennenkö loppuu, mutta nyt pitää vielä jaksaa hieman vääntää.

Palataan astialle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti