sunnuntai 5. toukokuuta 2013

I don't need you here by my side no more.

Otsikko ja koko piisi (Me & My - Dub i Dub) on omistettu humalalle. 

Mulla oli tänä aamuna vähän rapula. Hyi. Jota ei ole ollutkaan varmaan johonki puoleen vuoteen. Ja enpä tätä kyllä ole yhtään kaivannut... Tuli lähettyä eilen pelin jäläkeen vähän ex-tempore istumaan Kulumaan ja käytyä sitten vielä vähän muuallakin, ja ko Marjuska oli autolla, niin minähän sitten join muutaman siiderin. Ja viimeisenä paukun, johon tuli varmaan ihan hitosti viinaa ja jonka olisi todellakin voinut jättää juomasta, ko viina on viisasten juoma, mutta menee se tyhymään päähänki ja ei oikiasti vaan sovi _kenellekään_. 

Yh. Ahisti aamulla ja ahistaa edelleen, morkkistelen kaikkea, vaikka olin täysin ihimismäisesti, enkä ollu hirveän humalassakaan. Päädyin hakemaan vielä yöllä ihan hetken mielijohteesta pitsan mukaan kämpille, mitä en tee oikiasti koskaan. :D Söin siitä yhen neljäsosan ja mietin, että kiitos, joku voisi syyä loput. No, olipahan tälle päivälle vähän evästäki.

Loppujen lopuksi olin nelijältä aamuyöllä niin väsyny, että nukahin piilarit päässä ja meikit naamassa. Näin on käynyt viimeksi sillon, ko en erinäisistä syistä johtuen mennytkään baarin jäläkeen kotiin, eikä ollu piilari- tai meikinpuhistusjuttuja mukana... Mutta kämpille tai kotia tullessa, ei oikiastaan koskaan! Vaikka oisin kuinka väsyny, aina taistelen piilarit ja meikit pois. Mutta nyt ei vaan yksinkertaisesti jaksanu. 

Siitäkin syystä vielä hirviämpi olo aamulla. 

Oon nukkunu varmaan yhteen. Heräilin ja näin painajaisia ja hyi. Vieläkin väsyttää ja on semmone painostava olo, aattelin seuraavaksi lähtiä vähän kävelemään ja ulukoilemaan. Pakko saaha vähän happia.Tai ehkä ennen sitä keitän kahavit.

Toisaalta oli kyllä ihan kivaakin, mutta jos minulta oikiasti kysytään, niin keksin kyllä miljoona mukavempaa asiaa, ko päissään kaupungilla pyöriminen. En oo tällä viikolla käyny juoksemassakaan ollenkaan, ja nyt se kyllä jää, ko eipä tänään palijoa hikiurheilla.

Muutenki on semmone olo, että tahon hittoon täältä Oulusta enkä halua olla yksin. Kyllä alakoholi humaltumistarkoituksessa on ihan peestä. Ohan se ihan peestä muutenki niiden turhien kaloreitten takia. Vois siirtyä vaikka vissyyn. 

Minusta on ehkä vaan tullu vanaha, mutta kännäily ei vaan jaksa enää kiinnostaa. Varsinki ko vihaan ja inhoan tätä seuraavan päivän olotilaa niin palijon. Kyllä pitää olla erityisensuperhypermegalomaanisen mahtava reissu, että kehtaa seuraavana päivänä kärsiä rapulasta... Kuten vaikka komia auringonpaiste, makia kaara ja siihen kuski, sekä Parasta Ennen! tai ysäriä muuten vaan kajareista. Ja hitsin hyvää seuraa.

Mutta nyt sitä kahavia ja sitten ulos ettimään aurinkoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti