sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Where there is a flame someone's bound to get burned.

Koska tartten just nyt muuta ajateltavaa enkä jaksa millään enää lukia kraniofasiaalisen tenttiin, mutta en ihan vielä tiskatakaan, mikä voisi olla sen parempi ajatus ko tulla tänne vähän höpöttämään turhia. Pitkä viikonloppuni (joka ei tosiaan muuten ollut pitkä viikonloppu, kiitos kranio perjantaina klo 8-16) sujui oikein kivasti jääkiekon parissa, lenkkeillen ja shoppaillen! Sekä tietysti ihan vaan laatuaikaa viettäen. Ko sitähän se on aina. Oonpa tänään pyöräillytkin tämän kevään ekat lenkit, ja huomisesta lähtien teenki sitä lipaston suuntaan melekeen joka päivä. Esimerkiksi huomenna kaheksaksi tenttiin... 


20130507_144438

Viime viikolla harrastin aikamatkailua vaatteiden muodossa näyttämällä muun muassa tältä, seuraavalla viikolla se onki sitten taas sitä urheiluvaatteissa lipastolla 24/7... Tämä kuva ei nyt oikeen tee oikeutta fiftarifiilistelyilleni tuon oranssin mekon ja otsakiehkuran voimin. Sekä tietysti rokkia mukaan tuomassa uuet tennarit ja baseball-takki. Ettei oltaisi liian viiskytluvun kotirouva. ;) Meikäläiselle tuo pukeutuminen on yleensä jonkinasteista roolileikkiä. Pitäisi joskus saaha viikon tyylit pakettiin ja tänne. Tuo vaatetus ko on niin mielialasta kiinni (ja viime aikoina myös siitä, ettei housut ole mahtuneet jalakaan :D).

Lauantain shoppailupäivästä voisin muuten tuumailla sen verran, että löy'ettiin uusi tyyny Anttilan pimeiltä hinnoilta hintaan kymmenen euroa, Luhdan kolmen pyyhkeen vihiriä pyyhepakkaus Prismasta neljällätoista eurolla, uusi lompakko alle viiellä eurolla Cittarista, ja puhelimen silikonisuojus Motonetistä reilulla seittemällä eurolla. :D Biltemasta en sentään löytänyt mitään ittelleni! Lisäksi mukaan tarttui kaikkea meikäläisen kannalta epäolennaista ja varsin miehekästä, kuten öljynvaihtoastiaa ja roiskeläppiä autoon.

Kaikista tärkein shoppailulöytö oli kuitenki kameran jalusta Anttilasta kaheksallatoista eurolla. Oon ollu niinkö lapsi uuen lelun kanssa eilisestä asti ja hokenu mielessäni niinkö the Joulukalenterin näsä "mitä mahdollisuuksia!" On ihanaa, että harrastuksissa voi mennä koko ajan hiljalleen eteenpäin. Pala kerrallaan tehä niitä uusia hankintoja ja laajentaa mahollisuuksia. Jalusta tuo taas ihan uutta perspektiiviä kuvaukseen. Seuraavaksi hankintalistalla lieneeki sitten se lisäsalama. Ja ehkä joku uusi objektiivi. 

Tämän jäläkeen pitää nyt sitten kuiski hetkeksi pistää rahahanat kiinni. Kirpparikäyntiä lukuunottamatta. Massia ois kuitenki vielä menossa uuteen imuriin (vaikka vanaha toimiiki taas jotenkuten, kiitos elämälle miehestä!) ja pää pitäisi saaha uusiksi, sekä silimät. 

Eikä sitä ikinä tiiä, mitä yllättäviä menoja voi iskiäkään. 

Mutta nyt minä suuntaan tuon tiskikasan kimppuun, että pääsen sitten yrittämään untaki jossaki vaiheessa, aamulla pitänee kuiten herätä ajoissa lueskelemaan vielä tenttiin. Sitä paitsi huomenna on piiiiitkä päivä.... Näkyillään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti