keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Aggressio.

Joinakin päivinä ihimisen olisi vaan tarkoitus saada syyä suklaata, kuten esimerkiksi TÄNÄÄN, mutta koska minä olen sillä vitun laihutuskuurilla (lue: teen elämäntapamuutosta, kevennän, yritän kiinteytyä ynnä muuta sellaista) en voi tehä sitä. 

Ainua lohtuni on syyä rasvatonta jogurttia persikka- ja ananaskuutioilla sekä ripauksella mysliä, jossa on häviävän pieniä paloja tummaa suklaata. Yhyy.

Kaheksasta viiteen lipasto-prosessin jäläkeen meikällä on migreeni, väsyttää ja ettenpä sanoisi, jopa vituttaa. En päässy ees lenkille ko olo päätti äityä tämmöseksi, minulle on siunaantunut naapurin mielenköyhiä apinoita, jokka vois lähettää raketilla kuuhun niin saisivat huutaa siellä sydämensä kyllyy'estä eikä jumalauta nuot naapurin rakitkaan vaan voi koskaan olla hilijaa. 

Pitäisi alakaa kattoa jääkiekkoa mutta tällä ololla se kiinnostaa ko kilo paskaa. Yhtä palijon ko mielentervey'en psykan tenttikirjat, leikki-oppimistehtävä tai kraniofasiaalisen alueen lääketieteellinen tutkimus & hoito -luennot perjantaina kaheksasta nelijään. 

Tekisi mieleni juua myös yksi olut, mutta periaatteesta en voi tehä sitäkään. MIKSI PERKELEESSÄ MINKÄÄN MUUN (esim. vesi?) JUOMINEN EI AIHEUTA SAMANLAISTA RENTOUTUMISEN TUNNETTA KO ALAKOHOLI? Ohan se nyt ihan päätöntä, oikiasti. Miksi kaikki kiva ja herkullinen on järestään epäterveellistä? Kysynpähän vaan. 

Tekisi mieli sortua myös pullaan ja keksiin sekä hakija kaupasta irtokarkkia. Ja keksisuklaalevy. Sekä jotain suolasta mättöä. 

JA MIKÄ VITUN 24H SALE SE SEMMONEN ON OLEVINAAN, JOKA ON HUOMENNA SULJETTU?

Pitiköhän se lähtiä vielä kauppaanki tänään... Ei hakemaan mitään mättöä, vaan oleellisia perustarvikkeita huomista varten. 

KETTU!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti