lauantai 4. toukokuuta 2013

Keltainen toukokuu.

Herrajumala meisiä ko oon taas päivittämässä kuulumisiani! Parasta Ennen! ja juurikin Aikakoneen tahissa on hyvä hieman jaaritella. Viikonloppu ja tuleva tenttivapaa viikko saa todellaki ihimeitä aikaan. Oli ihan pakko tulla jakamaan teijän kanssa, kävin nimittäin tänään shoppailemassa. Oikiasti lähin siis hakemaan pyyhkeitä ja tyynyä ja ehkä myös vähän kenkiä ja takkia. Loppujen lopuksi pyyhkeet ja tyynyt jäi saamatta, ko eihän niitä nyt enää ollu (halavat jutut menee aina), mutta kenkiä ja takkia kyllä löysin. Ja vähän jotain muutakin...

Tallustin siis ihan ekana bussista sateisen iliman saattelemana HM:lle, josta oli tarkotus hakia takki. No, takki löyty, mutta löyty myös toinen takki ja kahet kengät!

IMG_3738 IMG_3737 IMG_3736

Lähin siis hakemaan tuota baseball-takkia, koska kaipaan kesäksi kipeästi lyhyttä takkia, jota voisi käyttää myös collareitten kanssa. Edellinen lyhyt pusakka, wannabe-nahkatakki, näyttää siltä niinkö oisin seleviytyny painista karhun kanssa. :D Ja ko valikoima oli mitä oli, päädyin tuohon, se käy kuitenki myös farkkujen ja hameitten ja vähän kaiken kans ja muita tarkoituksia varten on jo olemassa nahkatakki, sekä trenssi.

No, päätinpä sitten tehä tutkimusmatkan lastenosastolle, vaikka olinki jo etukäteen tarkistanu, ettei sieltä saa takkia halavempaan hintaan. Alennusrekistä sitten bongasin tuon bleiserin, hintaan kymmenen euroa. Arvoin tuon ja semmosen pitemmän mallin väliltä, mutta tulin sitten siihen tulokseen, että tuo istu kuitenki paremmin. Näinpä tuli hommattua sitten vähän semmone aikuismaisempi yläosa, jota voi käyttää kevyesti kesällä takkina. Kuulostaako kenestäkään muusta koomiselta aikuisempi yläosa lastenosaltolta? :D Lastenosastot rules, tämmöne kääpiö niinkö meikä tekee sieltä aina sillon tällöin löytöjä. Viimeksi bongasin itelleni collarit S-marketin lastenosastolta. Kymmenen euroa, ei ollu näitäkään hinnalla pilattu (ovat jalassa nytkin!)

No, nämät kengät tuli vähän puskista, nuita pitsiballerinoja olin kyllä vilassu ohimennen, muttako kokeilin niitä jalakaan, oli pakko ottaa net matkaan, net oli yksinkertasesti niin söpöt! Mulla on joku pitsikausi menossa. Ballerinat tulee kyllä tarpeeseen, ennen tätä oon omistanu yhet ja ainuat, jokka oon ostanu varmaan viiellä eurolla HM:ltä vuonna 2008. :D Viime kesänä niihin tuli yhen varpaan kohalle reikä, joten aloin vakaasti harkita uusien hankkimista... Tennarit oli vähän yllätysveto, kokeilin nuita jalakaan ja net tuntu mukavilta ja siltä, ettei mee ihan heti pohjasta puhki. Tykästyin myös nuihin niitteihin, vähän eri sarjaa ko nuot pitsihommat. Niitit on meikäläiselle sopivissa määrin aina in. Ja mihinkäs sitä kissa tai mikään muukaan elukka karvoistaan, musta on hyväksi havaittu väri, ja koska omistan nykyään mm. punaiset housut, määräytyi takkien ja kenkien väriksi aina yhtä hyvä musta. 

Mutta sitten...

IMG_3740

Totaalinen yllätysveto! Keltaiset bikinit. Ei ensinäkään todellakaan ollu tarkotus ostaa bikineitä, saati sitten keltasia. Muttako nämät roikkuivat niin kutsuvan näköisenä siellä ja olin heti ihan fiiliksissä tuosta pitsikuosista. Näitä sai myös muun värisenä, mutta ko ainua toinen vaihtoehto meikälle oisi ollut musta ja mustat bikinit jo omistan, sykähdytti tämä keltanen jotenki erityisen palijon. Joo, tiiän, että keltanen kuulemma sopii vaan tummille ja hyvin ruskettuneille naisille (kuten muuten esim. tuo Beyonce tuossa Henkkamaukan pussin kylijessä nämät biksut päällä) eikä todellakaan tämmösille valakosille kalakkilaivan kapteeneille mutta who cares! En minä ainakaan, ko valakonen olen ja valakosena pysyn, ja jos keltasta haluan päälleni laittaa niin minähän panen. Ettäs tiiäette. :D Mutta siis joo, en tiiä mikä viba tässä nyt kävi, net sieltä kuitenki mukaan lähti. No, meikäläisen lempparibikinit, jotka on mustat valakosilla palloilla ja niissä on lappuyläosa, on auttamatta kulahtaneet (HM:ltä netkin, samaa vuosikertaa ko net ballerinat), että ehkäpä näistä tulee sitten uuet suosikit. Net meikän mustat ei oikeen ole ollu suunnaton suksee, tiiä sitten miksi.

Siinä, olen perustellut ittelleni riittävästi keltaisten bikinien ostamista. :D

Ja ai niin, jou'uin ottamaan yläosan koossa kolomekasi. Mitä helekkaria, tissit, voitteko lakata paisumasta... Kolominelonen ei mahtunu ees viereenkään, en ees yrittäny kokeilla sitä vaan jätin suosiolla rekkiin roikkumaan. Kolomikutoset näytti taas siltä, että olen ähtänyt tissieni peitoksi liian pienen yläosan ja tissit oli niinkö tarjottimella. Tämä kolomikasi oli ehkä jopa sitten taas vähän reilu, eli yläosaa tuskin pystyy piettämään iliman nuita olokaimia, vaikka se mahollisuus olemassa oliskin. Tai no, ehkä aurinkoa ottaessa. Alaosa on turvallisesti kolomekutonen, koska en halua, että biksujen pöksyt kiristää (vaan tippuu päältä :D). Tämä koko ihan sitä varten, että tulen katumapäälle ja ryhdyn kauppaamaan näitä.

No eii, motivaatiota lähtiä lenkille. 

Mutta eihän se meikän shoppailu vielä tähän päättäny. Ostin HM:ltä myös vielä lisää hyväksi havaittuja hipsterpöksyjä kolomen kappaleen paketin, mutta en kattonu aiheelliseksi kuvata niitä, vaan net lähti pyykkikoneeseen pyörimään (niinkö piti bikinienki, mutta unohin net koneesta pois, no niinkö täällä nyt bikinikelejä olis vielä hetkeen, tai minä bikinikunnossa :D). Henkkamaukan jäläkeen suuntasin Anttilaan, josta oli tarkotus hakija niitä oikeita juttuja. No, net oli loppu, mutta onneksi siellä oli myös halapoja kenkiä! 

IMG_3735

Nimittäin ballerinoja hintaan 9.95/pari. Ja ko oon nyt vissiin jotenki ihan innoissani tuosta keltasesta ja punaset on ollu hankinnan alla jo pitkään, lähti näitä popoja kahet. En nyt sitten tiiä, teenkö nuilla keltasilla mitään, mutta eipähän ollu ainakaan hinnalla pilattu. Oikiasti oisin halunnu semmoset mustat kukkakuosilla (hitto mikä romantikko minä oikeen olen?) mutta niistä ei ollu enää kokoa, ja kolomiseiskat hölsky jalassa. Nuista nuot punaset on kans kolomiseiskat, muttako en huomannu jalakaan mitään eroa nuihin kolomikutosiin, enkä kyllä silimälläkään, päätin sitten ottaa netki. Nämä oli kyllä ihan sikanätit jalassa, eikä näitä kesäkenkiä kai voi olla liikaa (edelleen nimimerkki yhet ballerinat kröhöm). Pitäisi vaan ehkä löytää keltanen laukku jostaki?

Hain sitten vielä pari pakettia ballerinasukkia Seppälästä bussia ootellessa, mutta myöskään niitä en jaksanu ikuistaa kameralla. Eli aika urakalla tuli shoppailtua. :D Niin rankkaa oli, että paluumatkalla bussissa unohuin niin unelmoimaan, että vetäisin omasta pysäkistäni ohi. Ja ko nimenomaan valitsin bussin, ettei tartte kumpparit jalassa kävellä pitkää matkaa, vettä ei onneksi enää satanu, mutta tuuli oli taas jotaki käsittämätöntä. Oulu <3.

Fotosin sitten teille muuten lopultakin myös tämän kämpän uuen järjestyksen. Äläkää välittäkö sotkusta, nyt ei olla sisustuslehen sivuilla, vaan meikäläisen luona. 


IMG_3746
IMG_3741
IMG_3744
IMG_3742 IMG_3743 IMG_3745

Laatukaan ei taas silimää häikäse, mutta ehkä pääsettä nyt kärryille kuitenki. Ja koska tämä paska nimeltä Blogger taas haluaa vittuilla minulle, kuvat ei oo mitenkään loogisessa järjestyksessä (ei selevitä iliman tappelua jos alan siirrellä niitä, joten annan olla), mutta ei välitetä siitäkään nyt.

Eli. Sänky siirtyi toiselle seinälle ja kääntyi toisin päin, mikä lisää tilan tuntua ja ehkä nukkumismukavuuttakin. Telekkari taas siirtyi vastapäiselle seinälle sängyn paikalle. Pitkällisen vääntämisen jäläkeen tuo hylly päätyi samalla seinälle tv-tason jatkoksi ja stereot muuttivat lattiatilaan sohovan taakse. Kaiuttimien jalat kannoin varastoon oottamaan parempia päiviä. Myös keittiön pöy'än virkaa ja datailutasoksi tarkoitettu pöytä tuolta nurkasta sai ottaa hatkat, ko en sitä oikiastaan koskaan käyttäny mihinkään muuhun ko rojun kasaamiseen. Sen sijaan pöy'än paikalle tuli meikän kaunistautumisnurkka, nimittäin peili ja sen viereen laatikosto. Nyt on palijon loogisempi paikka meikkaamiselle. Tietokoneelle on myös fiksumpi paikka tuon yöpöydän virkaa toimittavan penkin päällä, ja tykkään ko on vähän enemmän vapaata lattiatilaa, jossa toimia. Stereot on vähän virran tuomat, mutta kyllä niistä Parasta Ennen! kuuntelee. Sängyltä ja sohovalta on hyvä kattoa telekkaria ja vaikka tuo sohova onki tavallaan vähän "turha", se kuitenki jakaa tätä tilaa minusta kivasti ja kyllä sillä edelleen tulee istuttua aika palijon. Muutenki tämä järjestys on nyt huomattavasti parempi ja tykkään kovasti. Sinne siivotulle partsilleki pääsee nyt kulukemaan palijon vaivattomammin.

Siinäpä se. Seuraavaksi pistän kuivumaan vielä pari koneellista pyykkiä ja sitten luultavasti lähen urheilemaan jalakapelillä Alapeille saunomaan. Vois tulla takasinki lihasvoimalla ja polokasta sen talaven yli siellä asustelleen polokupyörän kämpille, ko viimisellä viikolla sitä mitä todennäköisimmin tarvin, jos meinaan lipastolle jotenki päästä.

Nyt soitan äitille ja käsken sen mitata meijän kotona olevien Teema-lautasten halakaisijan, toivottavasti nautitte tästä muoti- ja sisustusbloggaajapläjäyksestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti