torstai 11. huhtikuuta 2013

I hate to sleep alone.

Sorry tyypit, olen ollut very busy bisness-tonttu eiku muuten vaan kiireinen viime ajat, niin on jääny tämä kirjottelu vähän vähemmälle. Se on oikiastaan jääny vähemmälle koko kuluneen vuojen ja ohan siihen ihan järkevä syyki. Osa sen varmaan tietää, osa kenties arvaa ja suurimmalla osalla ei kiinnosta vittuakaan, mutta. Mitäpäs sitä pimittelemään. Enää.

Minulla on mies. Muahahahaa!

Eikä tämä nyt ollu mikään vitsi. Ehkä tässä vajaan nelijän kuukauen enemmän ja vähemmän intensiivisen kattelemisen jäläkeen uskallan jo ääneen sanoa, että kyllä, meikäläiseltä löytyy nyt myös vähemmän karvanen ukko. 8)

Vaikka oon kyllä edelleen vähän sillä linjalla, että kellä onni, se olokoon siitä ihan turpa kiinni. 

Ihana, fiksu, komia, kohtelias, hellä ja välittävä, kaikin puolin ihan paras paketti. Vaikutukset meikäläisen elämään ei ole olleet mikkään suunnattoman suuret, mitä nyt tiskit tiskautuu itestään, ruoka oottaa valamiina, voin boikotoija poskilinijoja säännöllisesti ja on vaan niin ihanaa ko on joku, jonka kanssa olla ja jutella, jakaa kaikki elämän pienet ja suuret jutut, käyä yhessä saunassa ja nukahtaa illalla viereen. Ja niin, Lapin Kansojen sudokut on nykyään aina ratkastu. Tämmösiä ihan pikkujuttuja. Puhumattakaan siitä, että toinen jakaa yhteiset mielenkiinnon kohteet tekemisien suhteen ja muutenki arvottaa elämää aikalailla samoin ko meisi. Ei siis mikään ihime, että oon ihan perkuleen onnellinen possu. Tätä listaahan voisi jatkaa ihan loputtomiin, mutta tässä nyt tämmöne pieni pintaraapasu.

Kyllä, on olemassa yhtä jurpoja ihimisiä ko minä. Kuka olisi arvannut!

Hilijasuus täällä johtuu siis yhtäältään siitä, että meikällä vaan yksinkertasesti on palijon parempaa tekemistä nykyään (anteenniksi siitä!) ja toisaalta, en usko että tuo miekkonen haluaa tulla täällä mitenkään tarkemmin setvityksi eikä oikiastaan tulisi mieleenikään selittää toisen elämästä täällä. Joten vähän niinkö väkisin tulee jätettyä selittämättä mitään, oma elämäni ko aika intensiivisesti kuiten kiertyy toisen elämään. Tämä blogin tulevaisuus onki vähän avoin vielä tällä hetkellä. En ole kokenut tätä hommaa kovin mielekkääksi hetkeen, eikä minulla hirviästi ole ollut mitään, mistä olisin halunnut täällä avautua. Kirjottelu jatkunee siis jatkossakin varmaan aika epäsäännöllisenä.

Seuraavaksi isken kuitenki kuvapläjäyksen pääsiäiseltä. Oon kelekkaillu, ulukoillu, pilikkiny, hiihtäny, lumikenkäilly, paistellu makkaraa, saunonu, syöny hyvin ja nukkunu, eli kaikkia sitä mahtavaa, mitä lomaltani halusinkin. Huippua! Kuvia kattoessa iskee vaan ihan kauhia koti-ikävä. Voi että, miksi pitää kaupunkeilla vielä niin monta vuotta...

IMG_3535
Eskimo
IMG_3566
IMG_3575
IMG_3517 IMG_3572 IMG_3579 IMG_3582 IMG_3597 IMG_3606
IMG_3615
Kyllä, nelijä kuvaa kuukkelista. Se oli kesy, läski ja erittäin kuvauksellinen.
IMG_3702

IMG_3639
Sexy lady. Aika tyylikkäät kinttaat, vai mitä?
IMG_3645 IMG_3681

Ja lopuksi pari fotoa liittyen isipapan viiskymppisiin, jonka synttäreitten kunniaksi met mennään muuten porukalla isoon kaupunkiin kattomaan Iron Maidenia ens kesänä! Ja siellä muuten lämppää Sabaton, vähänkö kuumaa. Ah.

IMG_3719 IMG_3720

Kuoharia, kuoharia, elämä on yhtä kuplivaa. Kyllä, olen taas leikkiny Picasalla. Nytki voisin mennä jatkamaan sitä kuplivaisen ihanaa elämää tiskaamalla tiskit ennen nukkumaanmenoa. Terapiaraporttiaki vois kirjottaa, mutta ei nyt millään jaksa. Seki vetelee viimisiään ja on sujunut loppujen lopuksi ihan kivasti. Kauhia opiskelurutistus on kyllä vielä jälijellä, nimimerkillä seittemän tenttiä ja kliinisen fonetiikan tutkimus, jippii.

Mutta joo, palaillaan tässä joskus, jos keksin jotain selittämisen arvoista.

2 kommenttia:

  1. Missä samanlaiset tuulipuvut ja yhteiset sauvakävelylenkit viipyvät? :D

    ps.Et VOI lopettaa kirjottamista, mun elämällä ei ois sit ennää sisältöö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puuttuu sauvat ja tuulipuvut. :D Ennemminki alan vaikka rullaluistella tai jotain. Ohan se kyllä hyvä, että on ees yksi innokas lukija! :DDDD

      Poista