lauantai 21. joulukuuta 2013

Äkkisyvää.

Leikin vähän eilen kameran ja jalustan kanssa. Hirviästi ei vielä ollu mitään mitä kuvata, mutta jotain kuitenkin. En tiiä mikä tuota ylempänä olevaa kuvaa vaivaa, värit on ihan päin pyllyä, Blogger ilimeisesti halusi ite fiksata sitä. Mietin vakaasti, että huomenna voisi vuojen pimeimmän päivän kunniaksi lähtiä ulos kuvaamaan ja kattelemaan, että mitä se kaamos oikiasti tarkottaa.

Kotoisaa pimeyttä. Vaikka ensimmäiset pari päivää meniki Oulun jäläkeen siihen, että neljältä iltapäivällä tuntu niinkö kello ois kaheksan illalla. Eipä mulla muuta, lähinnä oon ollu viime päivät hieman surullinen ja vihainen kaikista niistä poliittisista ehotuksista, lausunnoista ja päätöksistä, jokka ajaa tätä syrjäseutuja sorsivaa linjaa ja sitä, että kaikkien meijän pitäisi pakkautua asumaan sinne betonilähiöön. 

Mutta jouluna ei pijä surra. Ainaki vielä, ja toivottavasti jatkossaki, minä aijon sinnikkäästi viettää jouluni hilijaisuuen ja lumen keskellä ja jossain tulevaisuuessa toivottavasti kaiken muunkin aikani.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti