maanantai 10. maaliskuuta 2014

Boom kah boom boom kah.

Kyllä nyt on ihan pakko todeta, että se Leaderin Palkkari on tätä Fastin Reco 2:sta paremman makuista. Tässä Fastissa on vaan joku sivumaku, josta en tykkää. Mutta kyllä tätä nyt tosiaan maitoon sekoitettuna juo (toisin ko veteen sekoitettuna...) Otin lomalla jalakareenin jäläkeen iskältä jotain mitälie Fastin erityisesti kehonrakennukseen suunnattua palakkaria juotuani maanantain selekä-rinta-olokapäät -reenin jäläkeen ainuastaan maitoa (virhe! meni aivan perkeleen kipiäksi joka paikka :D) ja se oli hiukkasen paremman makuista, vaikka suklaanmakuista se oli sekin.

Se on taas maanantai ja viikko hurahtanu käyntiin suunnittelemalla seuraavat nelijä terapiaa, tulostamalla ja palauttamalla motoristen oppimispäiväkirjan ja kirjottelemalla vähän lisää teoriataustaa. En tiiä jos repäsis ja tekasis vielä tänä iltana tähän reenin päälle teoriataustan valamiiksi. Saa nähä, oishan se kyllä hyvä niin vois huomenna vääntää kandin ekan version valamiiksi ja alakaa sitten lukia nuita erkan tenttikirjoja, saatiin nimittäin alustavat aikataulut meijän eli Lennun ja minun asiantuntijaesitelmälle ja näyttäisi siltä, että kandin ekan version deadlinen jäläkeen on viikko aikaa tehä sitä ja palautus ois about 7.4. ko erkan eka tentti taas on 9.4. Ite esitykset menee sitten huhtikuun lopulle ennen vappua. 

Tosin tältä jutulta puuttuu vielä aman lopullinen hyväksyntä, mutta eiköhän se sieltä tule. 

Keskiviikkona meen kattomaan yhen demon ja kohta alakaa netki olla sitten koossa. Tai muutama puuttuu vielä, pitää tarkistaa sitten ko käyään aman luona, että montako on koossa. Tänä keväänä kasaan kyllä nyt netki, niin sitten seki on alta pois. Voijaan rauhassa keskittyä graduun jo heti ens syksystä lähtien.

Kaupastaki kävin ihanan perinteikkäät eväät eli kanaa, kurkkua, rahkaa, raejuustoa, maitoa, kaurahiutaleita ja kananmunia. :D Lisäksi nappasin alennuspossupihivit pakkaseen, pari purkkia kermaviiliä tonnikalapiirakkaan ja liimapuikon sekä kasvojenpuhistusaineen. Ja mango-smoothien. Sekä purkkaa. Ruokana tänään on ollut kanaa ja salaattia pähkinöillä ja raejuustolla. Oon jotenki ihan mielikuvitukseton tämän ruuanlaiton kans nykyään.

Vois kyllä nyt yrittää olla aikaansaava alakuviikon niin vois sitten taas viikonloppuna ottaa ihan kaikessa rauhassa rennosti. Tosin tänään voisi kyllä myös kirjottamisen sijaan kattoa Satuhäitä... :D No, ei paineita, huomenna ei kuitenkaan oo muuta ohojelmaa ko kirjotella koko päivä. Ei siitä teoriataustasta kyllä enää älyttömiä puutu, jospa repäsis tässä. 

Noh, ruvetaan kattelemaan. Hyvää alakanutta viikkoa kaikille, ollaan ahkeria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti