maanantai 17. maaliskuuta 2014

Lämpö päivänkään ei niitä sieltä pois voi sulattaa.

Ahhahaa minua naurattaa nyt meleko kovasti, nimittäin ko perjantaina uhosin, etten vaihtaisi sitä ruoasta ja viinistä sekä hyvästä seurasta seuraavaa oloa mihinkään, niin lauantaina en ollu enää ihan samaa mieltä. Tuli nimittäin parista lasista viiniä ja saunasiideristä aivan _jäätävä_ krapula. 

Siis meikälle ei vissiin kärsi antaa alakoholia enää yhtään tai ilimanpaine ja vallitseva säätila olivat darran kannalta erittäin otolliset, oli nimittäin lauantaina aivan järkyttävä hedari, voin pahoin ja piti nukkua iltapäivällä joku kolome tuntia sekä syyä pakastepitsaa ja juua muumilimpparia. :D Pahoinvointi dagen efterinä on meikäläisellä hyvin harvinainen ilimiö, puhumattakaan silloin ko on nauttinu alakoholia vaan muutaman annoksen...

Mitä opimme tästä ihimiset, äläkää uhotko. Se kostautuu. 

No, meni sitten viikonloppu varsin hyvin plörinäksi syömisen ja urheilun osalta (Ouluun tuli etukevään jäläkeinen takatalaviki) ja tänään pitäisi sitten reipastua silläkin osa-alueella. Oon nimittäin ollu niin reipas tänään (tähän väliin rumpujen pärinää), että kirjotin lopultakin sen kandin ensimmäisen version valamiiksi!

Saa taputtaa. 

Tippu semmonen meleko suunnaton apina pois selästä, nyt oiski sitten enää jälijellä tähän lyhyen ajan sisään asiantuntijaesitelmän kirjallinen osa ja erkan tentti ja lähempänä toukokuuta sitten ite asiantuntijaesitelmä, mielenterveyden psykan tentti, logopedinen arviointi II oppimispäiväkirja ja terapian lopetus. Pari demoa puuttuis vielä, vois piettää omasta terapiasta videodemon ja sitten käyä kattomassa vielä jonku. Kandiinkaan tuskin tulee mitään megalomaanisia korjauksia (nyt kaikki peukut pystyyn!). Ja kuulovammojen tentinkin olin jopa päässyt läpi ihan kohtuullisin arvosanoin, kolomosta luennoista ja nelosta kirjasta.

Kyllä nyt on hyvä mieli. 

Ja jotta ette luule, että olin ihan rappiolla koko viikonlopun, niin tässä hieman todistusaineistoa siitä, ko käytiin eilen paleltumassa Oulun "hienossa" ulukoilusäässä makkaranpaistossa ja kahavittelemassa. 

Urpouteni on suorastaan maksimaalista tässä kuvassa
Arska paisto kyllä joo, mutta unohtui semmonen pieni seikka, että Oulussa tuulee ja meinattiin jäätyä nuotion äärelle. Tuli lopulta niin kylymä, että piti paistaa kiireesti makkarat ja mennä autoon juomaan kahavit loppuun. :D

Nyt alan kuitenki suunnitella tämän päivän urheilullista osuutta eli lenkkiä ja sen jäläkeistä reeniä, palataan taas astialle. Hyvää ja energistä viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti