torstai 15. toukokuuta 2014

Unta saanut en iltaisin, aamun asti mä kattoon tuijotin.

Noin kaksi viikkoa Helsinkiin, kolome viikkoa johonki muuhun. Aletaan olla todella loppusuoralla! Lisäksi ensi viikoksi lupasi mitä mainiointa keliä, joten ei voi valittaa. Tulisi vaan nyt pian net tulokset siitä psykan tentistä vielä... Psykan tentissä ensimmäinen kysymys oli yllättäen ryhmäjuttu, kiitän vielä uuestaan ryhymäläisiäni yhteistyöstä ja toivon, että met kaikki päästiin tentti läpi!

Kävin tänään palauttamassa terapian paperityöt ja täydensin AHOT-hakemustani yhellä unohtuneella paperilla. Lipastollaki oli lähes kuollutta ja nyt jälijellä on enää ensi viikon loppukeskustelu terapian tiimoilta, perjantain kypsäri ja seuraavan viikon eka gradupalaveri. Miten tämä aika meniki taas näin äkkiä? Kypsäriä varten pitäisi lukia omaa kandia ja en jotenki kuollaksenikaan haluaisi tehä sitä. Olen ihan varma, että löyän heti jonku kirjotusvirheen tai jotain muuta vastaavaa, jolle en voi enää mitään.  Hyh. 

Todella hämärää tässä on se, että kalenterini on tulevan viikonlopun osalta ihan tyhyjä ja jos ei lasketa sitä, että voisin vaikka lueskella kandia niin ei oo mitään opiskelujuttua tyrkyllä! Ihimeellistä. Paitsi jos tulee perjantaina huonoja uutisia psykan suhteen. Lauantaiksi ja sunnuntaiksikin on luvannut jo ihimeellisen lämpöisää keliä, josta voi suunnata nauttimaan ulos. Jalan tai vaikka pyörällä. 

Pyörästä tulikin mieleeni, että vinkki kaikille pienipäisille ihimisille! Jos etsitte pääkoppaanne mätsäävää pyöräilykypärää, sellaisia löytyy Motonetistä. On se ihime kauppa. J meni hakemaan autoon tilaamaansa osaa ja meikä sattui vahingossa huomaamaan net pyöräilykypärät. Uusi kypärä on ollut hakusessa jo hetken, ko vanha on mallia alle-on-ängetty-paksu-pipo-Oulun-talavi-viimassa eikä se enää mitenkään kiristy riittävän tiukalle iliman pipoa, vaan hölskyy ko viimistä päivää. Oon käyny vetämässä kypäriä päähäni mm. Biltemassa ja sovitettuani net kaikki läpi totesin, että net oli joko liian isoja tai sitten lasten kypärät ei mahtunu päähän. :D Vetäisin sitten sieltä hyllystä Motonetissä semmosen mattamustan potan kokoa S ja iskin sen päähäni ja voi kyllä, se istui kuin valettu! Ei otsalta takaraivolle karkaavaa kypäräongelmaa enää! Onneksi kattoin ittiäni peilistä se kypärä päässä vasta kotona, oli meinaa sen verran hervoton näky, että olisi saattanut jäähä potta kauppaan jos olisin tajunnut vilikassa peiliin. Mutta onneksi en tajunnut ja nyt on aivot taas suojattu myös kesäisillä pyöräreissuilla. 

Motonet - pienipäisen ihimisen tavaratalo.

Samalla reissulla vastaan käveli muuten myös semmonen läpällinen kännykän suojus tuolle Samsungilleni, jota on ettiny kaupoista kissojen ja koirien kans varmaan vuojen päivät. On sen verran eilistä päivää tuo S2 jo, että kaikki suojat on ollu uuemmille ja hienommille malleille, mutta sitten ko kävelin sinne hyllyn väliin ihan vahingossa, huomasin että ei perkele, tuossahan semmonen on! Oli kyllä hämmentävän hyvä reissu, ei kannate lähtiä hakemaan varta vasten mitään, niin saattaa jopa yllättyä positiivisesti.

Mutta joo, tämmöstä mulle, nyt jotain muuta!

2 kommenttia:

  1. Heissan! Täällä se ryhmätehtävän "kirjuri". Kiitokset teille kahdelle muulle siitä tehtävästä - itse olin näköjään lukenut ne määritelmät kovin huonosti.

    Olen aina välillä lukenut sun blogia, taisin löytää tämän viime keväänä pääsykokeiden aikoihin. On kiva vähän "vakoilla", että mitä meillä on tiedossa sitten aikanaan. Sulla alkaa olla jo voiton puolella, onnea jatkoon ja aurinkoista kesää! T. Tea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentista, en nyt tiedä olinko itekään aivan kartalla niiden määritelmien kanssa, mutta eiköhän met porukalla sinne saatu jotain oivaltavaa aikaiseksi! Ite kuitenkin luin niitä kirjoja sitä Freudia silmällä pitäen ko viime vuonna se samantyylinen kysymys siellä tentissä oli.

      Kiva että oot jaksanu käydä aina silloin tällöin kurkkimassa! :) Tosi ei-niin-vakavissaanhan minä tätä kirjotan, mutta siltä kantilta katsoen kuitenkin, että jos jollain ala kiinnostaa niin saisi vähän täkyjä täältä. Ja jep, voiton puolella ollaan, suorastaan maaliviiva häämöttää jo, kiitos vaan kannustuksesta! Äkkiä se aika menee sullakin, yhtäkkiä sitä vaan huomaa, että alakaa loppuharjottelupaikat ja gradu olla ajankohtaisia. ;) Tsemppiä ja kesän jatkot sinnekin!

      Mukava, että jätit kommentin. :)

      Poista