perjantai 23. elokuuta 2013

And I'll tell you, baby, it was easy.

Huonovointisuuestani johtuen päätin alottaa gluteenittoman ruokavalion noudattamisen jo eilen. Heräsin aamulla jäätävän turvotukseen ja tulin siihen tulokseen, että ei tämä näin voi jatkua. 

Tiiä häntä, johtuuko tämä vaan jostain päänsisäisestä jutusta, mutta en eilen syönyt mitään, missä oli gluteenia ja kappas, aamun jäläkeen ei turvottanu kertaakaan enää eilisen päivän aikana, eikä tänäänkään. Ainut mikä on ohuesti kirpassu, oli gluteenittomien kauraporkkanasämpylöitten hinta, joka oli vajaa neljä euroa pussilta. Ja pussissahan oli siis nelijä sämpylää... 

No, ei se auta. 

Tänään aijon ottaa ensimmäisen ruuanlaittohaasteen vastaan ja tehä gluteenittomia tortillapohojia (ko täältä susirajalta ei toki saanu ääsmarketista valamiina semmosia, pastaakin taisi olla peräti kahta erilaista...) Mietin myös, että diettaaminen tulee äärimmäisen helepoksi, ko ei voi syyä enää oikein mitään. :D No, huomenna aijon kokeilla myös gluteenittomien vohoveleitten tekemistä, ko niitten syöminen on vielä sallittua.

Jänskättää myös, ko oon tänään menossa pääkaupungin pään ystäväni kersantti Kantolan kanssa käymään (meinasin kirjottaa että kalijalla, mutta ehei) SIIDERILLÄ jossaki kotikunnan kuppilassa (no ihan niinkö nuita vaihtoehtoja nyt ois niin palijon). En oo käyny Sallan yöelämässä sitten uuen vuojen, joten saapa nähä. Luultavasti mennään ajoissa ja myös poistutaan ajoissa. 

Laitoin kyllä hieman ysäriä tässä soimaan ja kummasti heräsi vähän niinkö semmone bilevietti mutta ei hitossa! Onneksi on tässä semmosta maan tasalle palauttavaa ohojelmaa tiiossa, kuten pyykinpesua ja ompelemista. Vois myös lähtiä koiran kans lenkille. 

Hyvää viikonloppua kaikille, lisään tähän vielä loppukevennykseksi muutama ilta sitten taivaalla möllöttäneen kuutamon, syksy se vaan tulee väistämättä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti