perjantai 9. elokuuta 2013

If this is a dream, won't open my eyes.

Hoplaa. 

Jäinkin alunperin suunniteltua pi'emmäksi aikaa tänne linnunpesään ja tänään suunnitelmat muuttu taas, erittäin hyvällä tavalla. :) Mutta ei siitä sen enempää, vielä. 

Tänään on satanu vettä koko päivän, mutta se ei oikiastaan ole haitannu, vaikka oonki kyhjöttäny sisällä koko päivän ja joutunu jättämään aamulenkinki välistä. Täällä linnunpesässä on kyllä kolomen jiin kaupunkiin nähen mukavampi lenkkeillä, hetkittäin saattaa jopa olla meleko hilijastakin. Muutenkin tykkään tästä paikkana enemmän, vaikka ei sillä, että niissä edellisissäkään huudeissa oisi varsinaisesti vikaa ollut. Mutta minä oon vaan näitten pienempien paikkojen ystävä. Eikä ikkunan takaa (melekeen) näkyvä järvimaisemakaan ihan paska juttu ole. Vaikka sanottakoon kyllä, että paikkakuntalaiset ihimiset ei ole oikeen vielä vakuuttaneet meikää. Mutta toisaalta, en kyllä perusta suurimmasta osasta sallalaisiakaan, vaikka minä kotopuolesta tykkäänki ihan mahottoman palijon, joten annettakoon se näillekin ihimisille anteeksi. Vika on varmaankin minussa. :D

Tiettyjä vajavaisuuksia toki on ko verhotki täyty hakija nelijän kymmenen kilsan päästä, mutta hyvät puolet voittaa kuitenkin. Ainaki vielä. 

Ja mitä tulee meikäläisen kuulumisiin muuten, niin olen taas jatkanut sitä samaa, mitä oon oikiastaan teheny koko kesän. Eli kotirouvaillu. Tänään myös reenasin ekaa kertaa pitkäksi venähtäneen tauon jäläkeen, pääkaupunkiseu'un keikan jäläkeen on reenit auttamatta jääny, ko ensin ei kerenny ja sitten ko ois kerenny, tulin kipiäksi ja sain väännettyä vaan hikisesti sen selekäreenin. Sitten muutettiinki suurin piirtein viikko (no okei, semmoset nelijä päivää) ja vaikka se käviki työstä (etenkin edellisen asukkaan paskojen siivoaminen), tuli kyllä syötyä ja elettyä ihan päin persettä. Tämän viikon mieheke alotti nelijänkymmenen asteen kuumeella ja en jotenki kokenu soveliaaksi ryhtyä heiluttelemaan puntteja tässä 21 neliön yksiössä ko vuodepotilas makaa metrin päässä. :D

Lenkkeiltyä on tullu jonku verran, mutta tosiaan tänään heiluttelin pitkästä aikaa vähän puntteja. Tuli heti nasta fiilis, tosin tämän päivän on ollu nastaa kyllä muutenki. Päiväni ehkä huipentui tonnikala-katkarapukastikkeeseen ja pastaan, jota kokkasin hetki sitten. Tällä viikolla pitää tehä kyllä vielä toinen reeni vaikka sunnuntaina, ja ens viikolla net täytynee lyyä joko molemmat alakuviikkoon, tai sitten toinen alakuun ja toinen loppuun. Oon vakavasti pohtinu, että voisin jopa lisätä reenikertoja viikkoon, ko nämät kaks kertaa tulee (yleensä) tehtyä aika kevyesti jossaki välissä. 

Eipä mulla mitään ihimeempiä ole mielen päällä, tasasen tavallista ja tylsää. Tai, ei minusta ollenkaan tylsää, mutta kaikkien muitten mielestä ehkä. :) Hengissä ollaan ja jotain jännempää voi olla luvassa sitten taas, kunhan olen oman koneen äärellä. Nyt nakkaan pyykit kuivumaan ja sen jäläkeen syvennyn Da Vinci -koodin ihimeelliseen maailmaan ainaski seittemän uutisiin asti. 

Mistä tulikin mieleeni, että saatan kirijotella jotain nuista lukemastani parista Irvingistä, jos tylsyys iskee tässä joku päivä. Mutta sitä ennen, palailemisiin tai palelemisiin, valinta on teijän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti