tiistai 19. marraskuuta 2013

I feel hardcore.

Saa nähä yllytinkö jonku flunssapöpön hyökkäämään nyt ihan satasella kimppuun, ko kastuin tänään vesisateessa oikein urakalla (kengän pohojassa on REIKÄ ja toinen tohoveli oli ihan märkä) ja sitten piti vielä polokia kotia ja totta kai siinäki sai vähän vettä niskaan. No, kurkku on ollut vähän ikävän tuntuinen aamuisin huolimatta c-vitamiinitankkauksesta ja pakuriteestä (ei ole jaksanu taipua mihinkään hunaja-inkivääri-valakosipulijuttuihin), mutta totta kai piti sitten vetässä tässä tänään vielä pieni jalakareeni, koska tuntui siltä, että tartten energiabuustausta ja jopa JAKSAN tehä jotain. 

Jos jaksaa reenata ees joka toinen viikko niin sehän on ihan hyvä, korostan edelleen, että täällä on pimiää ko paviaanin perseessä. Lasken sen varaan, että teen torstaina selekä-rinta-olokapäät ja taas se käsipäivä (hyvää päivää) plus vattat jää varmaan tekemättä. :D No eikä! Perrrrrrkele. 

Oon muuten ihan vakavissani lähössä hakemaan itelleni tommosen herättävän kirkasvalolampun. Tälle nauraa kyllä naurismaan aijatki, mutta minkäs teet. Pitänee vaan oottaa, että J tulleepi Ouluun, niin pääsee hakemaan ihan jostain liikkeestä paikan päältä, eikä tartte tilata. Toki voi olla, että oon jo siihen mennessä muuttanu mieleni sen tarpeellisuuesta, mutta ainaki tällä hetkellä se tuntuu ihan must-hankinnalta. 

Saattelin terapianki tänään valamiiksi. Paitsi että unohin tyystin tiputtaa kirjekuoret postilaatikkoon. Mihinkään muuhun en oo oikein osannu tänäänkään tarttua, kävin siivoamassa ja ko pääsin kämpille, kello oliki jo viis.

Alakuperäinen aikomus oli laittaa lisää piirrustuksia näkösälle, mutta nyt en kyllä enää mitenkään jaksa. Jääköön se hamaan tulevaisuuteen siis. Muutenki tässä taas lähinnä vaan mietin joululahajoja ja suunnittelen juttuja. Palijon kivempaa ko mikään järkevä. Väsyttääki taas niin palijon. Ajatuski lähti katkolle ja lujaa. Taijan kuitenki nyt hieman ryhistäytyä ja kattoa ees hetken jotaki oikeita juttuja, kuten maksaa sähkönsiirtolaskun ja semmosta. 

Palataan. Meinasin kirijottaa, että palellaan, mutta eihän täällä Oulussa semmosesta ole pelekoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti