perjantai 22. marraskuuta 2013

Tonight is the night you're gonna get the best.

Sanon nyt tämän aivan sivistyneesti enkä ees hajoile ollenkaan. Oulussa on hieman lunta. 

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

En meinannu pysyä aamulla housuissani (enkä itte asiassa pysynykään, aamulla ko kiskoin leggareita jalakaan niihin ratkes haaroihin valehtelematta meikäläisen pään kokonen reikä, se niistä leggingseistä) ko katoin ikkunasta ulos ja huomasin valakian peiton maan pinnassa. Ihanaa, jes jes jes.

Kumpa tämä nyt vaan olisi pysyvä ilimiö. 

Tämän valakosen ilimiön ja sen kunniaksi, että Uleåborgissa oli tänään joulunavajaiset, sisustin minäki vähän tunnelmaa tähän koloon. 


Tein ex-tempore tämmösen härpäkkeen keittiön pöy'älle, saa nähä onko tämä pysyvä ratkaisu. Punainen (vinoon ommeltu) kaitaliina Prismasta.


Makkariin nakkasin toisen, jouluisemman puuverhon (kyllä, olen kuullut hieman huomautuksia tästä puujutusta :D) ja parit tyynyliinat. Verhot bongasin Ellokselta enkä voinu tosiaan sinne jättää ko alennustaki sai, tyynyliinat on tarttunu Prismasta ja Kärkkäiseltä mukaan.

Olokkarin puolellakin vähän punastuttaa. Vanahat tutut jouluverhot ja uusi punertava tyynynpäällinen. Kiitos Kärkkäinen punaisista Taimi-tyynynpäällisistä!

Kyllä nyt kelepaa, ens viikonloppuna voi sitten ripottaa vielä vähän lisää joulun tunnelmaa ihan luvan kanssa. Nyt tuli otettua vähän varaslähtö. Mutta ei se mitään! 

Mutta nyt, koska oon tänään opiskellu vielä ihan liian ahkerasti ja pessy pyykkiäki (kauppaan en jaksanu lähtiä) ja Parasta Ennen! päätty juuri, meisi lähtee kuorsaamaan. Ja ai niin, oppinu muuten myös että oikiasti radio-ohjattavat autot maksaa ihan sikana ja niitäki voi tuunata ja ostaa niihin uusia osia. Ja vaihtaa renkaita.

Khyllä vain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti