torstai 15. marraskuuta 2012

Happy birthday sulle.

Okei, väitin vielä viime viikolla, etten aijo muistaa PikkuMustaa mitenkään, mutta sitten halusin kuitenki tehä jotaki vähän erilaista meijän yksivuotisen taipaleen kunniaksi. Meikäläinen ei ole todellakaan ollut mikään suunnaton suksee, enkä ees haluakaan olla. En ehkä tällä kokoonpanolla. Sillon ko alotin kirjottelun, minulla ei oikiastaan ollu mitään ajatusta siitä, mitä haluaisin kirijottaa. Minä vaan halusin kirjottaa jotaki. Matkan varrella on muotoutunu ajatuksia siitä, mihin suuntaan tätä voisi viiä ja minkälaisista asioista haluaisin kirijottaa, mutta ehkä sitten joskus. Tämä on nyt tämmöne, eääh, livestyle (? :DDD) -blogi, jonka ensisijainen tarkotus on ollu alusta asti jakaa omia kuulumisia ja ajatuksia ystäville ja kavereille.

Välillä oon kyllä miettiny lopettamista, koska oon kokenu kirijottamisen suhteen semmosta alisuoriutumista. En viitsi omalla naamallani kirjottaa ihan kaikkia sitä, mikä meikäläisen korvien välissä milloinkin vilistää. :------D Tai viitsin, mutta en julukisesti, koska kaikki ei välttämättä aina ymmärrä omintakeista huumoriani ja tapaa liioitella ja vetää överiksi.

No mutta, siihen spesiaalijuttuun, joka tulee tässä:



Pätkä Robinia by meisi! :----------D Antakaa anteeksi mikäli joku erehtyi kuuntelemaan ja koki suunnatonta tuskaa videon aikana (tai antakaa yleensäki anteeksi se, että laulan Robinia). Oli pakko tehä sanoituksiin oma pieni muokkaus, ko se on juminu tommosena meikäläisen kuuloradalle. Fiksut tajuu. ;) On kyllä ihan kauhia kattella omaa venkoilua ja kiemurtelua tuossa webbikameran eessä ja tiiän, laatu on ihan häikäisevän huippua, mutta tällä mahtimasiinalla alias Toshiballa ei palijon parempaan pysty. Ääniki kuuluu vähän heikosti, ihan niinkö oisin hissutellu koko piisin, mutta ko en viittiny tunkia naamaa ihan kiinni koneeseen, että se mikki ottais vähän paremmin. Ei se nimittäin niin kaunis ole. :D Voisin vetää tähän vielä kootut selitykset siitä, että lunssa oli puskemassa päälle (tuossa vaiheessa tosin ääni vielä kuiten kuluki, toisin ko tänään, video on maanantailta) ja oisinhan minä voinu reenata tuota vähän pidempään ko kaks minsaa ennenkö vejin sen nauhalle mutta ääh. Ei sole niin vakavaa. Pitäisi vissiin myös hienosäätää tuota meikäläisen ässää laulaessa... Lopun nolo lentopusu on teille kaikille ihanille, jokka käyttä täällä säännöllisesti lukemassa meikäläisen sepustuksia. <3

Ja ohan mulla vielä vähän oma lehemä ojassa kylijellään tässä, mutta ei siitä sen enempää. 

Toivotaan nyt, että tämä toimii. Oon tapellu koko aamun Bloggerin kanssa, ko se ei suostunu lataamaan tuota videota suoraan koneelta tänne ja lopulta jou'uin laittamaan sen Youtuben kautta.  Se ei ole siellä julukisena, eli että löy'ä sitä hakemalla (ei sillä, että kukaan sitä haluaisi sieltä ees löytää). :D 

Mutta niin, hyvää synttäriä PikkuMustan Päiväkirjat ja thäng juu kaikille, jokka minua oletta tämän projektin kanssa tässä vuojen aikana tukeneet, ja tietysti kaikille, jokka joskus on tätä vaivautuneet lukemaan. 

Briefly in English: Happy Birthday for my blog! It's now officially one year old baby. It's been a nice year and I want to thank you everyone! I keep going on and try to do my best.

4 kommenttia:

  1. Ei hitto, sulla on ihana ääni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kaunis kiitos! Kyllä minä iteki kai (:D) tykkään ko oon oppinu suhtautumaan vuosien saatossa. Mietiskelin tässä juuri, että ois ollu vielä muutama vuosi sitten ihan kauhian tuskan takana julukasta mitään tämmöstä.

      Pitäisi ehkä tehä enemmänki lauleskeluvideoita, oli ihan kivaa. :)

      Poista