tiistai 27. marraskuuta 2012

En etsi valtaa, loistoa.

Ilimotusluontonen asia, meikäläisen Picasan kuvatallennustila posahti juuri umpeen (koska olen huono bloggaaja, enkä missään vaiheessa jaksanut ajatella niin monimutkaisesti, että oisin pienentäny kuvia, ja toisaalta, en tiiä onko se nyt niin kivaakaan). Koska kuvat kuitenki näyttelee meleko isoa roolia täällä, vetäy'yn nyt pienelle tau'olle miettimään, että miten alan kikkailla nuitten kuvien kanssa. 

Se on kyllä ihan kyrpivää, että mikään ilimanen ei tarjoa sulle rajatonta vapautta. Aivanki varma asia on se, etten rupia maksamaan ylimääräisestä tallennustilasta, mutta kyllähän tuo kikkailuki vituttaa (juurikin se syy, miksi olen raakasti lisänny kuvat aina Bloggerin kautta.) Valokuvat on minulle aika pitkälle SE JUTTU, joita on kiva julukasta täällä, enkä ole kokenu mielekkääksi niitten pienentämistä, vaikka ilimeisesti sillä tavoin saisi joustettua tuon Picasa Web Albumin tallennustilan kanssa. Ehkäpä se on se Flickr sitten. Tosin siinäki on se kuukausittainen latausraja (?) kai? Jotenki seki kuulostaa niin siltä, että vitutus on 100 % taattu.

Kyllähän tämä maailma on! Spotifykin vittuilee harva se päivä, alan kyllä kohta oikiasti kallistua sen Premiumin puoleen. Paitsi ettei mulla ole varaa maksaa siitä. :D

Joo. 

No mutta, meisipä menee nyt nukkumaan. Vielä yhet joululaulut vaan ensin. 

Briefly in English: I'm taking a little break, because I have some picture problems. See ya soon, I hope!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti