sunnuntai 4. marraskuuta 2012

You put your arms around me.

Ja se on jälleen kerran sunnuntai. 

Eilen kävin leikkimässä pikkuautoilla ja juoksemassa etten myöhästyisi bussista. Vaihoin myös jouluverhot ikkunaan, ko nethän voi hyvin laittaa jo marraskuun alussa. Piristää ees vähän jotenki tuota surkiaa, märkää ja lumetonta maisemaa ikkunan takana. Tekisi mieli myös askarrella lumihiutaleita ikkunaan, ettei näkisi tuota surkeutta. 

Paskat ko se lumi kävi maassa niin aikasten, että ei tuo surkia syksy enää tunnu missään ko kaipaan jo nyt eli Oulun aikatauluissa varmaan melekeen kuukauen etuajassa sitä lunta!

No mutta, eilen fiilistelin pyhäinpäivän hengessä kynttilöitä ja jouluverhoja ikkunassa: 





Khyylll. Mustat jouluverhot, joissa on valakosia, hopeisia ja kait vissiin vähän niinkö harmaita tähtiä. (Joo, vain minä voin ostaa jouluverhotki mustana.) Ja sitten niitten kaverina punaiset sydänlankaverhot. Tykkään. Ainut vaan, että noilla ei pysty samanlaiseen täy'elliseen peittävyyteen ko niillä meikäläisen normiverhoilla, mikä vaatii vähän totuttelua. Mutta koska minulla on enivei vähän suunnitelmia tuohon ikkunaan joulua kohen, ei se haittaakaan, vaikka net ei ihan täysin peitykään verhoilla. :)

Mutta niistä joulujutuista sitten tuonnenpana. Ja ai niin, tuo viiminen on sitten ihan vaan tommone randomnäpsäsy siitä, ko tosiaan polttelin kynttilöitä ja minusta tuo puu-ukkeli ja pullo muodostaa tahattomasti aika jännän yhistelmän. :)

Mutta joo, nyt lähen setvimään pyykkijuttuja, oon tässä kokkaillu taas tyyliin taijo ruokaa siitä mitä jääkaapista löytyy, ko et jaksa käyä kaupassa ja meinasin vielä tälle päivää reippailla Linnanmaalle kahaveelle. Pitänee siis varmaan tiskataki tässä. 

Hyvät alakavat viikot kaikille jo tässä vaiheessa! 

Briefly in English: Christmas comes early this year. My new curtains. White, silver and grey stars at black background and red hearts.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti