perjantai 9. marraskuuta 2012

Ollaan yksi ja ainoa.

Jokin tätäki vanahaa vielä öisin valavottaa ja saa venyttämään nukkumaanmenoaikaa liian monella tunnilla. Nimittäin lukeminen.

Toissa iltana tein sitä niinkin narsistisesta näkökulumasta, että luin tätä blogiani ja tekstejä taaksepäin ja bongasin samalla tuhat ja yksi kirijotusvirhettä. Logopedin luki- ja kirotushäiriö. Eiku. :)

Pakko myöntää, että hieman huvittuneena silimäilin näitä tämän syksyn tuotoksia, jokka tuntuu toistavan yhtä ja samaa kaavaa. Mulla on kiire, minua väsyttää, mutta jaksaa jaksaa, ja sitten koittaa perjantai, ah ihanaa, en tee yhtään mitään. Mutta sitäpä se meikäläisen elämä on. Pähkinänkuoressa.

Jos minulla olisi joku jeleppaamassa tuossa fotoamisessa, voisin tehä vaikka koosteen siitä, miltä meikäläisen pukeutuminen näyttää viikon aikana, koska se vaihtelee niin fiiliksen mukaan laijasta laitaan, mutta semmone ois tuskin mielekäs minään peiliposena. Mutta katsellaan ja mietitään.

Tänäänkin on ihana perjantai ja lähen kohta ottamaan suuntia kohti Sallaa. Tajusin myös, että ens viikolla tulee täyteen vuosi tätä skriivailua. En kyllä ajatellu juhulistaa päivää mitenkään erityisemmin. :----D Sovittakoon, että juhulat pietään viikonloppuna Siilin kaksvee partyjen yhteyessä. 

Hyvää viikonloppua kaikille, minä rupian nyt viimeistelemään pakkaamisen!

Briefly in English: Have a nice weekend, everyone! Remember to relax and enjoy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti