maanantai 2. syyskuuta 2013

I'm going through changes.

Huh! Tämän syksyn ensimmäinen lipastopäivä ja myöskin hikinen polokeminen sinne ja takaisin takana. Meikän aineenvaihdunta on kyllä varmaan vähän buustissa ko tuntuu, että tätä hikeä irtoaa aivan litratolokulla. Ei puhettakaan, että normaalivaatteissa pyöräilis. 

Ruotsin kurssiin oli onneksi ihan kevyt lasku, ehkäpä siitäki seleviää hengissä. Hommaa kyllä varmaan riittää ja suulliset esitykset vähän jänskättää ottaen huomioon tämän meikän "Hej, jag heter Annariika!" -tasoisen ruotsini. Mutta ehkäpä net unohtuneet asiat alakaa kurssin myötä muistua mieleen. Kävin myös hakemassa opiskelijakorttiin uuen tarran OYY:n toimistolta, kalenterit ei olleet vielä tulleet (yhyy, en pääse täyttelemään luentoja värikoodattuna kalenteriin!) Käytiin lounaalla salaattibaarissa ja sitten polokasinki takasin kämpille. Huomenna terapia-info iltapäivästä, saa nähä mitä siellä seleviää. Ja sitten keskiviikkona vielä ruotsia ja meikän syksyn eka viikko on varmaankin siinä. Aamukasin ruotsit alakaaki onneksi vasta puoli yheksältä, joten keskiviikkoisin ei oo pakko nousta ihan niin aikasin, ko alunperin luulin.

Ei mikään hirviä alotus kyllä (tai no, riippuu siitä huomisesta varmaan aika pitkälle), paitsi että ko viimiset pari päivää on ollu mahtavan aurinkoinen keli, niin tänään totta kai sato sitten heti aamusta vettä. Tyypillistä. Plus että tuolla välillä oleva tieremppa ahistaa suuresti meikän hermoja, pitänee jatkossa kiertää se, ko kaivinkoneitten ja kuorma-autojen välissä pujottelu ei oo meikän juttu. Varmaan onnistun eksymään Tuirassa. :D Pikkusen myös ketuttaa se, että tosiaan yhen luennon takia pitää polokia se vajaa kasi sinne ja takaisin. No, jos ottais kuntoilun kannalta. NIINPÄ NIIN, NIMENOMAAN. 

Pääsimmekin tästä aiheeseen nimeltä uusi elämä ja dieetti. Oon joo ottanu fotoja, mittonu ja punninnu itteni, koska homma alako virallisesti eilen, mutta net kuvat oli niin hardcorea, että julukasen net täällä ehkä sitten, jos on jotain mihin vertailla niitä. :D Nolot mahamakkarat! Kuivakuppailussa otin varaslähön ja alotin sen jo viime perjantaina ja täytyy kyllä sanoa, että ainaki ilimeisesti nesteet on lähteny liikkeelle jatkuvasta vessassa ramppaamisesta päätellen, lauantaina erehyin kiduttamaan itteäni aika illasta ja vietinki seuraavan yön heräillen valehtelematta varmaan puolen tunnin välein jäätävään vessahätään. Ja mitä siihen kidutukseen itteensä tulee, niin ei se nyt niin kauhiaa kidutusta ole, aluksi tuntu, että pitää huutaa ääneen reisiä imuutellessa mutta nyt tuntuu enää lähinnä siltä, että se tehoaa (toivottavasti!) Hiki valuu ja janottaa, joten toivottavasti jotain tapahtuu. Mitään konkreettista en sinänsä oo huomannu vielä, paitsi että iho tuntuu siliämmältä ja on kosketusarempi (pakarat huutaa hallelujaa polokiessa).

Voisin kait minä laittaa tähän kuitenki painon ja net mitat, jokka mittasin lauantaina (toimittajan huom. rullamitalla, pitäisi ostaa mittanauha!)

Paino: 53,0 kg (sunnuntaiaamuna 52,5 kg, varmaan liukenin yön aikana puoli kiloa nesteitä, tai siltä se ainaki tuntu :D) jonneki nuille huudeille se nyt varmaan sijottuu.
Lantio: 86 cm
Vyötärö: 65 cm
Rinnan alta: 75 cm
Reidet: 55 cm 

Kaikkialla muualla, paitsi ehkä rinnan alla, on nuin viisi senttiä ylimääräistä, ja se on kyllä erittäin pätevien ja ammattitaitoisten tutkimuksieni mukaan puhasta löllöä. :D En muista valitinko jo, mutta tajusin tuossa äsken keränneeni takaisin net pari ylimääräistä kiloa, jotka kesän alussa nitistin pois. Toki net voi olla nesteitäkin aika pitkälle, joten olen kohtuullisen positiivisella mielellä. Eniten kuitenkin masensi tajuta meikän takapuolen alennustila, sekä se, että meisin juoksutrikoot ei mahtunu päälle. Tai mahtuhan net toki, mutta keskivartalosta kiristäen ja sen näkösenä, että net on liian pienet. Kuten myös suurin osa muistakin omistamistani housuista. Ja onko se nyt mikään ihime, jos normaaliin on tullut lisää se about viis senttiä. Mutta näistä ylimääräsistä senteistähän met pyrimmä nyt eroon.

Ruoaksi väsäsin muuten eilen tätä kesäkurpitsalasagnea (kattavat ohojeet ja kuvat löytyy linkin takaa, en jaksa alakaa keksiä pyörää uuestaan) ja täytyy sanoa, että se oli kyllä tosi hyvää. Suosittelen lämpimästi. MUTTA nyt lopetan tämän löpöttelyn tältä erää ja alan tiskaamaan ja touhuilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti