sunnuntai 22. syyskuuta 2013

You make me glow.


Koska en jaksa tehä taas yhtä kuvatonta tekstiä, valkkasin tähän teijän iloksenne laadullisesti tosi surkian kuvan minusta ja Ukosta viime kesältä. Salamalla hienosti ylivalotettu ja näytän ihan karsialta, tukkaki on vielä vanahaa kuosia, mutta Ukko on niin hölömö. :D

Mutta joo, asiaan. Unohin käyä aamusta puntarilla ennen aamupalaa, mutta tein sen päivällä ennen syömistä, ja puntari näytti 51,1 kg. Mittoja en jaksanu ottaa, mutta fiilis on hyvä. Muuton jäläkeen homma pyörii taas täydellä teholla, nyt on tärkeintä, että ruokailu on kohillaan. Muuton ohessa on sitten herkkupäivä, jonka ruokalistaa tässä jo suunnittelin, mutta puntarin lukema teki meikät niin iloiseksi, etten ees enää jaksa intoilla niistä herkuista niin palijon. :)

Yhellä saunasiiderillä mennään (haluan ehottomasti Happy Joen) ja sitten haluan karjalanpiirakoita, kaakaota, hieman irtokarkkia ja kahavin kans jonku herkun. Siinäpä se. Ruoka on tosin kans vielä vähän arvotus, mutta en jaksa nyt kauhiasti miettiä sitä etukäteen.

Ja sitten jotaki ihan muuta, nimittäin tadadaa, meikäläisen teoriatausta on käytännössä valamis! Hyvä minä. Kaikki hommat on siis oikiastaan balanssissa ja taijan palauttaa kaikki kirjaston kirjat ennen muuttoa (varmaan huomenna), niin ei tartte niitäki sitten roudata paikasta toiseen. Jäi tältä illalta lenkki käymättä, mutta voinki sitten huomenna tehä jotain muuta ko teoriatausta ja terapiasuunnitelma on mallillaan, alakuarvio tarttee enää fiksata kohilleen. Ai niin, paitsi teoriataustasta puuttuu vielä kunnon lähteet ja lähelista... Koska RefWorks ja minä ei tehty enää tänään yhteistyötä. :D Ja aina sitä hommaa vaan kummasti löytyy. Mutta nyt, pidemmittä puheitta unille, ko meinaan nukahtaa tähän istualleni, tuskasaa tämän koneen ruudun tuijottelu pitkiä aikoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti