sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Minne katosi päivät.

Se oisi sitten syyskuun ensimmäinen. Ihan niinkö aurinkokin paistaisi jotenkin erilailla eiliseen verrattuna. Hassua, ihan niinkö vasta eilen oisi ollut toukokuu. En varmaan lakkaa ikinä ihimettelemästä tätä ajan kulumista. Kolomas syksy Oulussa. 

Sunnuntaiaamupäivään sopien makaan sängyllä juomassa kahavia ja kuuntelen Lazy Sunday -soittolistaa Spotifysta. On vähän semmone melankolinen ja alakuloinen fiilis, enkä oikeen tiiä ees, että miksi. Ehkä se on tämä lähestyvä syksy. 

Pitäisi lähtiä kauppaan ruokaostoksille sittenkö se aukiaa.

On ehkä sellainen mihinkään kuulumaton olo. Toivottavasti se korjaantunee pian. Tiiän, ettei ittiään voi pakottaa tykkäämään mistään paikasta, ko minä en vaan oo semmonen ihiminen, joka rakastaisi kaupunkeja, mutta joskus mietin, miten palijon helepompaa se olisi jos voisi olla tästä paikasta ihan fiiliksissä. Jos tänne joskus, ees sekunnin verran, olisi ikävä. Yleensä tämä tuntuu enemmän viien vuojen vankilatuomiolta. Vajaa kaks vuotta tässä keskustan kylijessä on kyllä ollu meikäläiselle aikamoinen saavutus. Net syyt, joitten takia alun perin halusin juuri tänne asumaan, on lakanneet olemasta. Kaikki kaverit ja ystävät on muuttanu lähistöltä pois, keskustassa tulee käytyä enää lähinnä pakosta, junalla tulee liikuttua huomattavasti vähemmän ja kaupassaki käyään enemmän Linnanmaalla, ko täällä.

Muutto tulee todellakin hyvään saumaan. Vaikka kaipaan minä siltikin kaikista eniten pohojoseen. Kaupungit ei vaan ole meikäläisen paikkoja. Lueskelin tuossa vanahaa päiväkirjaa ensimmäiseltä syksyltä Oulussa, jossa mietin, että pitäisi yrittää totutella tähän täällä olemiseen ja here we go, en oo vieläkään tottunu enkä tosiaankaan tykkää. Täällä on ainuastaan muutama ihiminen, joista tykkään. Muuten koko kaupunki on oikiastaan aika yhentekevä meikälle. Tai no, sanotaanko että jatkuva tuuli tekee meikät lähinnä aggressiiviseksi. :D Ja tietenki täällä on nuot opiskelut, mutta jos minä saisin päättää, niin sijoittaisin sekä net ihimiset että opiskelut vaikka Rovaniemelle. 

Onneksi ollaan helluni kanssa samaa mieltä näistä kaupungeista. Ei kait met muuten varmaan yhessä ees oltaiskaan. 

No mutta joo, pitää ruveta tässä vähän touhuilemaan jotaki. Pitäisi varmaan soitella muutama puheluki ja kysyä, että mitä kuuluu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti