maanantai 9. syyskuuta 2013

Tahdon sinut vällyihini nukkumaan, ettei sulle tulis kylmä enää milloinkaan.

Kaunista maanantaipäivää kaikille.

Koska en jaksa taas läpistä iliman kuvia, lisään tähän meikäläisen ja Ukon webbikameraposeerauksia, joissa meisi näyttää ihan urpolta. Nauttikaa niistä. :D

Buu, koti-ikävä
Mitäs mitäs minä aattelinkaan selittää. Eilinen meni kivasti terapiaa suunnitellessa, mitään yksityiskohtia en siitä ala täällä luonnollisestikaan selittämään, mutta sen verran voin sanoa, että sain lyhyen (15 kertaa) luki-terapian täksi syksyksi. Ajattelin, että oisin halunnu tehä heti nyt pitkän terapian (25 kertaa) pois alta, mutta oikiastaan olen nyt ihan tyytyväinen siihen mitä sain. Luki ei aiheena ehkä ole siinä mielessä kaikista paras, että se kurssi oli viime vuonna varmaan vähän paska ja siinä päällä pyöri yhtä aikaa myös AAC ja äänihäiriöt, joita taisin painottaa tuota lukia enemmän, mutta no, tekemällähän sitä oppii. Oon kuitenkin aika innoissani tästä ja ootan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää! Oon myös teheny ruotsin läksyt kattomalla I Mumindalenia jaksolla Hatifnattarnas ö. Huomenna alakaa pyöriä kaksi uutta kurssia ja pikkuhilijaa käynnistellään niitä kandijuttujakin.

Mulla kiinnosti, Ukolla ei :D
Eilen käytiin Leenan kans lenkillä (aah ihanaa aivojen tuulettamista) ja tänään olen jo ehtiny pyöräillä Lidliin kauppaan ja takaisin (tiesittekö, että Lidlistä saa paitsi niiden ainaki sadan erilaisen kasviksen ja vihanneksen lisäksi myös laktoosittomia maitotuotteita?) sekä jumpannu. Nyt juon teet ja sitten käyn nakkaamassa pyykit koneeseen ja tiskaan. Sitten kuppaan ja iltapäiväksi lähen lastevahiksi ja yökylään Leenalle. Ihanaa, voin pakata normaalit vaatteet mukaan ja näyttää huomenna lipastolla ihan ihimiseltä! Pitäisi varmaan muuttaa loppuajaksi ennen muuttoa Leenalle alivuokralaiseksi. :D Myös huomenna lipaston jäläkeen on vuorossa toinen lapsenvahtinakki ennen kämpille raahautumista.

Halipallero
Kauhiasti tekisi mieleni lähtiä ruskaretkelle kotia viikonlopuksi, matkata koko perjantaipäivä vaan matkatakseni taas sunnuntaina takaisin, ihan vaan sen takia, että pääsis kattelemaan vähän syksyä ja keräämään puolukoita. Siinä ei olisi kyllä mitään järkiä, mutta ei meikän hommissa yleensä muutenkaan ole. Ainakaan kovin monesti. :D Ko en tiiä millon meen sitten seuraavan kerran, luultavasti vasta joskus lokakuussa, saattaa venyä jopa syyslomalle asti. Jolloin se syksy on kyllä jo auttamatta mennyt... Mutta katsotaan nyt.
Ukko onnistui, minä en :D

Ja mitäs sitä vielä. No, voisin vaikka juhulia sitä, että tänään meisin tyhjä vatsa pysyi pyöräilyhousuissa ihan littanana iliman jännittämistä. :D Ei tarttenu vetää mahamakkaraa piiloon! Jatkossahan aijon sitten julukassa painon ja mitat aina sunnuntaisin, ko se on se meikän virallinen "punnituspäivä". Mutta joo, nyt meisi alakaa tiskata ja touhuilla, kivaa maanantain jatkoa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti