sunnuntai 29. syyskuuta 2013

You're gonna hear me roar.

Ahhahaa, lueskelin tuossa edellistä kirjottamaani tekstiä ja taisin olla hieman väsynyt sitä tehessäni, ko pongasin näin jäläkikäteen aika monta kirjotusvirhettä. :D

Muutto alakaa olla nyt ilosesti takanapäin (ihanaa!), joskin kaikkia enemmän ja vähemmän pientä ja suurta ois vielä eessä, kuten vaatteitten purkaminen kaappiin ja yleensäki kaappien järijestäminen, makkarin lamput ja olohuoneeseen maton löytäminen, sekä valokuvien kiinnitys seinälle. Ite tavaroitten siirto pisteestä a pisteeseen b sujui meleko kivuitta kiitos maailman parhaan muuttoavun, joka toi kahavit ja gluteenittomat pullatki messissä eikä vanahan kämpän siivous sekään ollu mikään iso keissi, mutta tämä uuen järjestely ottaa aina aikansa.

Kiitos mahottoman aikaansaavan armaani, kaikki vasaroitavat jutskat on jo seinillä peiliä lukuun ottamatta. Asiat yleensä hakee vielä vähän paikkaansa, mutta verhot on ikkunassa ja keittiön kaapit järjestyksessä sekä pyykkikone paikallaan eli suurin piirtein ollaan tosiaan voiton puolella. Saunottukin ollaan jo kahesti. <3 Keittiössä on ihan ylen määrin kaappitilaa meikäläiselle, joka on tottunu pariin hassuun, ja niinpä esimerkiksi yläkaapeissa on lähes kaikissa asioita vaan kahella alimmaisella hyllyllä (meisiki yltää asioihin iliman ylimääräisiä ponnisteluja). :D 

Keittiön pöytäkin on sellaisessa kuosissa, että maali on varmaankin keskiviikkona niin kuivaa, että uskaltaa kuttua jonku kahaville. :) Keittiönpöy'ästä tuli minun mielestä tosi komia ko veettiin siihen maalipinta entisen lakkauksen tilalle. Haluttiin siitä semmonen vähän rososemman ja ite tehyn näkönen, eikä hiottu pintaa ihan tasaseksi ja aateltiin jättää maalaus vaan yhteen kertaan. Kuivuisi tuo maali nyt vaan äkkiä!

Ainut miinus tässä viikonlopussa on ollu se, että nappasin muuton yhtey'essä kauhian räkätau'in matkamuistoksi mukaan. Kuumetta ei tietenkään ole (ei sillä, että lipastolta haluaisin pois ollakaan, ko helepommalla pääsee paikalle raahautumalla, enkä halua perua terapiaa, ellei olo ole oikiasti aivan semmonen, ettei mitenkään päin pysty tekemään mitään), mutta nokka on tukossa ja toisaalta taas räkä valuu, kurkku on kipiä ja olo aivan ehana. Oon oikiasti puhunu ihan typeriä juttuja tänään ja muutenki tuntuu, että järkikään ei luista ko on tuo pää ihan tukossa. 

Ei kyllä hirviästi maita ruokakaan, tekisi vaan mieli vetää Finrexiniä ja maata vilttiin kääriytyneenä sohovalla. Ja nauttia siitä, että meikällä on just passeli kämppä. Vaikka kauneusvirheitä aina löytyy (tottahan toki jos minä oisin saanu rakentaa tämän alusta asti niin oisin teheny ihan kaiken toisin!) mutta ei mitään sellaista, minkä kanssa en voisi tulla toimeen tai ratkaista ongelmaa itte. Sängyn kanssa meinattiin olla vähän pulassa ko makkari on pohojaratkasultaan aika erikoinen ja mitat vähän naftit, mutta mistäpä sitä ei nokkela ihiminen seleviäis. Kunhan saan net lamput tuonne, oon enemmän ko tyytyväinen.

Seki on enemmän ko mahtavaa ko täällä on ihan hilijasta, opiskelijat ei jumputa naapurissa stereoita, koirat ulise tai kaivinkoneet herätä aamuseittemältä. Tykkään alueesta ja asunnosta ihan suunnattomasti. Ihanan rauhallista ja ohan tämä kaikki tila ympärillä luksusta. Ollaan ehditty jo köllimään sohovalla ja kattomaan ihan kaikessa rauhassa elokuvaaki. Pari viime yötä oon nukkunu niinkö pieni vauva ja se, ettei saunan perässä tartte lähtiä ulos asunnosta on enemmän ko huippu juttu. Ja voin sitä paitsi lämmittääki sen ihan sillon, ko itelle sattuu sopimaan. :) 

Ja ah, tiskikone. Ihimiskäyttösestä mallista ollaan siirrytty semmoseen, joka toimii napin painalluksella myös silloin, ko parempi puolisko on töissä. How cool is that? Yleensäki, olen vaan ihan pähkinöinä kaikesta tässä kämpässä asuttuani ahtaasti 26 neliössä. Asioita arvostaa ihan erilailla, ko net ei ole olleet itestäänselvyyksiä.

Täällä tuntuu kodilta. 

Kuvia saatte nähä sitten, ko asiat alakaa olla slut järjestelyn suhteen. Nyt on vielä sen verran kaaosta ilimassa, ettei jaksa ottaa kuvia, joita komistavat purkamattomat matkalaukut ja paikasta toiseen seilaavat pahavilaatikot. Uskoisin, että ens viikonloppuna aletaan olla jo hyvällä mallilla! Joskin lamppujen laitto kattoon riippuu siitä kuinka pian net uuet lamput tulee ja että otetaanko met net, sekä siitä, että yllänkö laittamaan net kattoon. :D

Mutta nyt alan väsätä iltapalaa ja keittelen vähän kuumaa kaakaota tai sitten ihan vaan sitä Finrexiniä. Huippua alakavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti