sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Vedettiin suoriksi mutkat.

Hyvää sunnuntaipäivää vaan kaikille. Rauhallista päivääni on häirinnyt nyt kovasti linkki, jonka satuin aukasemaan Facebookissa.

Tommoset jutut panee vituttamaan aika rankasti. Mikä ihimeen keskenkasvuisuus noita jätkiä oikeen vaivaa? Ihan niinkö se, että pelleilet liikenteessä ja vaarannat siinä, et ainuastaan oman, vaan myös ihan viattomien sivullisten hengen, oisi jotenkin valtavan hienoa! Jumalauta, se autolla leikkiminen ei tasan osota mitään muuta ko idioottimaisuutta ja suunnatonta lapsellisuutta. Ite henkilökohtaisesti en ainakaan tunne ainuttakaan naista, johon tekisi vaikutuksen se, jos jätkä kaahailee ja leikkii liikenteessä. En tiiä, ehkä se vetoaa johonki viistoistavuotiaisiin, mutta kukaan älykäs aikuinen tuskin vakuuttuu siitä, miten lujaa uskallat kaahata tai ootko niin kova jätkä, ettet käytä turvavyötä. Se, että on ihan totaalinen ääliö, ei kyllä tee kenestäkään niin mitenkään päin kovaa! Millon nuille iskostus päähän, että auto ei oo mikään leikkikalu ja liikenne semmone paikka, missä voi pälläillä mielin määrin? Jatkuvasti sattuu ihan liikaa onnettomuuksia, joissa osallisena on nuori kuski, liian kova vauhti ja näin. En tiiä muista, mutta minä en ainakaan haluaisi elää loppuelämääni se kontollani, että tapoin tai vammautin loppuelämäksi autolla leikkiessäni jonku viattoman sivullisen, tai vielä pahempaa, jonku kyydissä olleen kaverin.

Ikävä tuottaa pettymys, mutta tet, tai met, tai kukaan meistä, ei ole kuolematon ja aina voi sattua jotaki, vaikka luulisit osaavasi ajaa kuinka hyvin tahansa. Pelekällä tuurilla en lähtis kokeilemaan, saattaapi tulla turpiin ja lujasti. 

Täytyy olla pää aika vitun umpiluuta jos ensin pitää sattua jotain, ennenkö uskotaan että se auto ei todellakaan ole mikään helevetin lelu. Nuille tietynlaisille tapauksille ei vissiin pitäisi antaa sitä ajokorttia ennenkö net täyttää kolomekymmentä tai jotenki jollaki tasolla osottaa olevansa tarpeeksi kypsiä kyetäkseen ajamaan autolla iliman, että jatkuvasti vaarantavat oman ja kanssaeläjien hengen siellä liikenteessä. Helevetin huntalot!

Ite arvostan kovasti miestä, jonka kyydissä ei tarvitse pelätä. Jos joskus tekee yhen käsijarrukäännöksen, ajaa satasen alueella sataa kymmentä tai jotain muuta pientä, ei se maailmaa kaada, kuhan tajuaa omat rajansa ja ennen kaikkea sen, ettei idioottimaisuuttaan ja täysin turhaan vaaranna omaa ja muiden turvallisuutta. Jos kiinnostaa autoilla ruveta leikkimään, niin voi ostaa vaikka pleikkarin ja jonku rallipelin. Tai jos tarvii opetella tuntemaan niitä omia rajoja, voi mennä tekemään sen jonneki, missä ei oo vaaraksi muille, eikä helevetti keskelle kylää liikenteen sekaan. Olen kuitenki vielä sen verta nuori, että en ole ihan vielä valamis kuolemaan, enkä varsinkaan sen takia, että jonku mielestä oli vitun nerokas ajatus ruveta auton ratissa kokeilemaan että mitenkähän hyvin se perse nyt lähtee luisuun. Saattaa muuten lähtiä luisuun koko helevetin auto, nimimerkillä paikalla näkemässä, kuinka nätisti auto pyörähti sohojon päälle nousun jäläkeen ojaan. Ja voin muuten sanoa, ettei naurata yhtään, ko huomaat että vastaantuleva auto heittelehtii holtittomasti.

Ja miksi met naiset useimmiten huuetaan ja saarnataan tämmösistä asioista? Koska useimmiten siellä ratin takana kuitenki istuu joku semmone ihiminen, josta met kovasti välitetään ja jonka tulevaisuus ja hengissä säilyminen ei oo meille ihan sama. Tätäkin on ilimeisesti äärimmäisen vaikia käsittää. Ja luonnollisti nämä kaikki samat asiat pätee todellakin myös niihin huntaloihin naisiin auton ratissa, joita ite en onneksi tunne ainuttakaan.

Nyt minä jatkan tätä "rauhallista" sunnuntaitani pyykinpesun ja opiskeluhommien parissa. Pitänee ehkä illan päälle käyä rauhottavalla kävelyreissulla, meinaa nyt vähän siihen malliin kohista korvissa. Ja pahoitteluni kirosanojen suunnattomasta määrästä! Niitä valitettavasti asuu meikäläisen itseilmaisussa meleko palijon.

Naurattaako?  Minua ei.

2 kommenttia:

  1. moro!

    kyseinen mies ketä "arvostat" ei ilmeisesti ole sama henkilö jonka kyydissä ruukaat istua vkl. (sperm eiku kerman värinen matukka) Mies ketä "arvostat" ajaa vähintään 150 km/h ja ajaa autolla sivuluisussa lähes kokoajan, mitä olen seurannut.
    Terveisin: anonyymi sivustakatsoja

    VastaaPoista
  2. Heippa,

    ei tämä ole mikään henkilökohtainen kirjotus kenestäkään, vaan kirjoitus yleisellä tasolla tuosta käyttäytymisestä liikenteessä kyseisen lehtijutun kirvoittamana. Minulla on monta tuttua, joiden ajokäyttäytyminen on valitettavan kyseenalaista, mutta jos joku pälläilee liikenteessä ja ite olen kyydissä, huomautan kyllä siitä ja olen tehenyt harvinaisen seleväksi, että en arvosta moista käytöstä pätkääkään. Yleensä on riittäny että sanoo, vielä kertaakaan ei ole tarvinnu kyydistä poistua, suuttua kylläkin.

    Arvostettavan miehen kuvaus oli yleiskuvaus siitä, miten TOIVOISIN liikenteessä käyttäydyttävän. Niinkö järki nyt yleensäki sanoo, miten siellä pitäisi käyttäytyä. Valitettavasti useimmiten se ihimisten ajokäyttäytyminen on kuitenki jotain ihan muuta, mikä juurikin pistää vituttamaan. Järkiä päähän kaikille tasapuolisesti ja kiitti kommentistasi anonyymi!

    VastaaPoista