keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Lead me into the night.

Oikiastaan pitäisi lukia huomiseen kielitieteen tenttiin, koska on ollu tässä tänään kaikenlaista muuta hommaa, mutta en mitenkään päin jaksa motivoida ittiäni enää (plus että alakaa pikkuhilijaa väsyttää meleko kovasti.) Haluan luottaa että se menee läpi vähän vähemmälläki lukemisella! Eilen vieteltiin Marjuskan kans meijän rentoilupikkujouluja, syötiin kaikkea patongista porkkanalaatikkoon ja juotiin hieman glögiä sekä viintä! Ja katsottiin hyvä leheva, jonka seurauksena nukkumaanmeno vähän niinkö venähti jonneki kahen toiselle puolen... 



Syötiin, nautiskeltiin ja otettiin rennosti. Ja oikein mukavaa oli! Vaikka aamulla meinasiki vähän väsyttää ja meikän lakanoissa on eilisen sängyssämakoilun ja viinin nautiskelun jälijiltä punaviinitahara. :) Se on sitä elämää. Huomenna elämä jatkuu sillä, että syyslukukauen viimisten luentojen (ja kielitieteen tentin...) jäläkeen lähetään tyvärien kans Amarilloon vähän herkuttelemaan porukalla. Hyvä met, ollaan jaksettu puurtaa ahkerasti koko syksy ja pian on ansaittu loma eessä. Tosin oon astetta vähemmän innoissani siitä, että pitäisi polokia kaupunkiin ja takasin... Mutta no, kerrankos sitä. Se kyllä tuntuisi vähemmän ylivoimaselta, jos ei ois jo tänään joutunu urheilemaan keskustaan ja takasin! Mutta tästä urheilemisen syystä sitten ehkä myöhemmin lisää.

Palijon teippiä, pussinsulukija, oikia asettelu
ja kaiken kruunaa teippirulla! Toimii. :-----D
Tänään tuli myös onneksi meikän tietokoneeseen tärkiääki tärkiämpi osa, nimittäin uusi laturi. Tai mikä tuo nyt ikinä onkaan (Annariika, tekniikan ihimilapsi!) :-------D. Nyt ei enää uhka virranloppumisesta kesken datailun pääse keskeyttämään facebookkailuja tai muutakaan tietokoneen käytön tärkeyksiä. :D Johan se oliki jo aika uusia tuo johto, edeltäjään rakentamani McGyver-patentti alako nimittäin olla jo meleko mielikuvituksellinen (ja luultavasti vaarallinen, eikä todellakaan paloturvallinen). Tässä teille vielä kuvatodiste! Mutta joo, nyt minä herkuttelen loput joulusuklaan palat naamaani ja alan sitten vaikka harkita pikkuhilijaa nukkumaan menemistä, meinaa vähän väsyttää ja pitää huomenna jaksaa vielä kerran olla skarppina aamun luennoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti